Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2017.05.08. 19:59

Esküt tett Áder János; Veréssel fenyegette meg a jobbikos képviselõ az államtitkárt; Újabb amerikai politikusnak lett elege Soros Györgybõl és véget ért egy korszak a magyar közlekedésben.
Áder: "a haza minden előtt"

Esküt tett hétfőn az Országgyűlésben a köztársasági elnökként újraválasztott Áder János. A parlament március 13-án döntött arról, hogy újabb öt évig Áder János lesz az államfő. Áder a beszédében javasolta, hogy legyen közös erőforrás a reformkor, március idusa, 1867, és 1956. És amikor érveinket összemérjük, mindig ugyanaz a négy szó legyen a szemünk előtt: "a haza minden előtt."

Veréssel fenyegette meg a jobbikos képviselő az államtitkárt

Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának felszólalását követően Szilágyi György jobbikos képviselő az Országházban fizikai erőszakkal fenyegette az államtitkárt a jelenlévők füle hallatára. "Gyere ki, úgy nyakonb888szlak, hogy leszáll a fejed" — kiáltotta a jobbikos képviselő.

Újabb amerikai politikusnak lett elege Soros Györgyből

Pennsylvania állami szenátusának republikánus tagja, Scott Wagner egy Facebook-videóban üzent az amerikai tőzsdespekulánsnak, Soros Györgynek, hogy hiába próbálja illegális módszerekkel az aktivistáin keresztül megfigyelni őt, nem adja fel ellene a küzdelmet. Az amerikai szenátor egy regisztrációhoz kötött magánrendezvényen tartott előadást, amikor lefülelt egy Soros-aktivistát, aki kompromittáló felvételeket akart róla készíteni. Wagner többek közt az üzente Sorosnak és a szervezeteinek, hogy nem tudják megfélemlíteni, nem adja fel, mindent meg fog tenni, hogy kormányzó lehessen.

Véget ért egy korszak a magyar közlekedésben

A színes híreink legszomorúbbikával zárjuk a mai 7:59-et. Leselejtezték az utolsó laprugós Ikarust, egy 266-ost, ezzel egy 46 évig tartó korszak ért véget Magyarország tömegközlekedésében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére