Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2016.05.27. 19:59

Adóparadicsom, oligarchák és a Jobbik; bevált a rezsicsökkentés; milliókért "gyógyítanak" a szcientológusok fedõszervezetei. A nap legfontosabb hírei.
Adóparadicsom, oligarchák és a Jobbik

A Jobbik oligarchiáihoz köthető cégek is szerepelnek az offshore-botrány iratanyagában. A párt elnökének, Vona Gábornak a jobbkeze az a Forrai Richárd, akit sokan csak a Jobbik Simicskájaként emlegetnek. Forrai és gyermekkori barátjának, Debreczeni Zoltánnak a közös cége volt egykoron D-D Consulting 2000 Kft, amely a kézbesítési megbízottja volt a Panda Investments Ltd. nevű dominikai székhelyű offshore-cégnek. A párt alelnöke, Novák Előd nemrég úgy fogalmazott, hogy a Jobbik pártkasszája úgy működik, mint Vona Gábor bizalmasának egyszemélyes Kft-je. Ezekből a pénzekből pedig milliós összegek jutottak ismerősökhöz és barátokhoz.

Bevált a rezsicsökkentés

A háztartások gáz- és villanyszámlája Magyarországon volt az egyik legalacsonyabb az Európai Unióban euróban számolva, míg korábban a drágábbak közé tartozott. A vásárlóerő-paritáson mérve a villamos energia tizenegy tagállamban olcsóbb csak, a földgáz tekintetében pedig Magyarország a hatodik legolcsóbb az unió további 27 tagállamához viszonyítva. A statisztikákból kiderül, hogy Magyarországon 11,5 eurót kellett fizetnie a háztartásoknak az elektromos áramért, és a vásárlóerő-paritáson mért ár is alacsonyabb az uniós átlagnál.

Milliókért „gyógyítanak” a szcientológusok fedőszervezetei

A szcientológusok egy Drogmaraton nevű programmal járják a magyar iskolákat, már számos intézménybe sikeresen be is férkőztek. A prevenció mellett „megoldást” is kínálnak a szenvedélybetegeknek, természetesen több millió forintért. Ha az áldozatnak nincs pénze, akkor arra ösztönzik, hogy vegyen fel kölcsönt, ezzel is kialakítva tőlük való függést. A szekta folyamatosan hálózza be kiszemeltjeit, akik egy idő után már képtelenek lesznek szabadulni a szcientológusok „fogságából”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ezzel a programmal védenék ki az energiahiányt télen

Csökkenteni akarják a fogyasztást 10 százalékkal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére