Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Egyenlőség a fociban: UEFA=szánalom

888

2021.07.10. 19:59

Gyáva és szánalmas az UEFA döntése amivel az MLSZ-t, a csapatunkat és a szurkolókat sújtotta. A „wimbledoni hangnem” visszhangjairól is írtunk ma a P12-ben és szuverenitási kérdéseket is elemeztünk Deák Danival.
Az UEFA egy szánalmas és gyáva testület! Szégyelljék magukat!
Teljesen jogosan fakadt ki Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter az UEFA tegnapi botrányos döntése után. Nyugodtan mondhatjuk, hogy több millió magyar hasonlóképpen gondolkodik a válogatottunkat és a szurkolókat érintő büntetésről.
Hülyézd le, az nem baj! – Pozsonyi Ádám írása a P12 rovatban

Aki még nem tudná, “szexista botrány” alakult ki Wimbledonban. Fucsovics Márton meccse közben többször mutatták a magyar játékos barátnőjét (Böszörményi Anettet) és Boris Becker (volt világelső német teniszbajnok) – a BBC szakkommentátoraként – a következő „szörnyűséget” találta mondani: ”Azt mondják, a magyar nők a világ legszebbjei. Ezt én nem tudom, de az biztos, hogy ő nagyon csinos!”

Az élő közvetítést követően egy brit jogvédő szervezet – egy bizonyos Stephanie Hilborne-nal az élen – hevesen tiltakozni kezdett a „szexista megjegyzés és a nők tárgyiasítása” miatt.

Deák Dániel a 888.hu-nak: A migrációs válsághoz hasonlóan szuverenitáskérdésről van szó

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére