Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biztos kudarca a baloldal népszavazása, Kórházakat is bezárna Márki-Zay Péter

888.hu

2022.01.21. 19:59

MZP nem éppen a legélesebb kés a fiókban.

 

A mai nap rendesen adtak okot szomorkodásra a baloldali embereknek, hiszen, ismét előkerült az Élni hívlak baráti kör, hogy panaszkodjanak kicsit boci szemekkel. Mostanra viszont már zene sincs, csak SZDSZ-es depresszió és végtelen önsajnálat.

Ezen kívül Márki-Zay Péter is olyan lódításba kezdet, amit már tényleg nehéz kimagyarázni.

A baloldali népszavazással kapcsolatban 235 ezer aláírás helyett 470 ezer aláírásról beszél, hiszen mindenki kétszer írta alá, de az azért így is látszik, hogy óriási égés az egész. Ha ez nem lenne elég MZP, egy újabban előkerül videóban a kórházak bezárásáról is beszélt, illetve a szemműtétekre várókat Indiába küldené, ilyen kijelentések mellett nem is csoda, hogy támogatottsága iszonyatosan megesett a baloldali messiásnak.

Viszont, nem csak MZP-re jár rá a rúd, hiszen Cseh Katalint is kezdi teljesen felemészteni a korrupciós botránya, bár legalább nem a politikai halál kampányáról szólnak a hírek, nem úgy mint Márki-Zajnál.

Ezzel szemben Orbán Viktor a mai Kossuth Rádiós interjújában megerősítette érti ő, hogy miért akarják privatizálni az egészségügyet, hiszen a baloldali politikusok vagyoni lehetőséget látnak benne, majd beszélt a migrációs helyzetről is ami az elmúlt időszakban még inkább téma lett az unióban.

Ezek után egy kicsit hagyjuk itt a magyar földet és nézzünk át Amerikába, hiszen több híresség is kiállt a gyermekek hormonkezelése mellett,

míg Jordan B. Peterson inkább felmondott az egyetemen ahol tanított, mivel már annyira elviselhetetlen a wokeizmus.

De hogy öröm hírrel zárjuk a péntek estét, érdemes arról is megemlékezni, hogy Schäfer Andrással bővül a németországi magyar légió.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére