Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Béremelések jönnek jövőre, fordulat a Gyurcsány-showban, tovább diktál Soros

888.hu

2021.10.08. 20:00

Orbán Viktor bejelentette az ápolók béremelését. Karácsony Gergely visszalépett Márki-Zay javára. Arabokkal és ázsiaiakkal töltené fel a V4-es országokat Soros embere.

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt a járványról, a rezsicsökkentésről és a jövőre esedékes béremelésekről.

A miniszterelnök bejelentette, hogy 2022. január 1-jétől megemelik „az ápolónők bérét 21 százalékkal, a bölcsődei dolgozókét hússzal, a szociális világban dolgozókét húsz százalékkal, és a kultúrában dolgozókét is” húsz százalékkal.

Karácsony Gergely kezeit tördelve jelentette be visszalépését.

Márki-Zay Péter nagyon hálás volt a főpolgármesternek, elkezdte fényezni a jellemét, aki ettől annyira meghatódott, hogy a beszéd végén ölelgetni kezdte a látszólag megdöbbent hódmezővásárhelyi polgármestert.

 

Arabokkal és ázsiaiakkal töltené fel a V4-es országokat Soros embere.

A Financial Times közzétett egy cikket, amelyben azt állítják, hogy az európai országokban élő embereknek „fel kell készülniük a népesség újratöltésére arabokkal és ázsiaiakkal”. A cikk szerzője több szálon is kötődik Soros György nemzetközi tőzsdespekulánshoz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére