Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

A nap végére: sok új fertőzött, de elismerik a járvány hazai kezelését, igaz: az áskálódok nem nyugszanak

888.hu

2020.09.09. 19:59

Mozgalmas szerda végére értünk: 414 új fertőzött, látogatási tilalom a kórházakban, de a lapunknak interjút adó Leslie Mandoki szerint példásabban kezeljük a járványt, mint Németország vagy az Egyesült Királyság – ugyanezt várná el a fővárostól a Fidesz-frakció. Csak a Soros-hálózat áskálódik folyton, na meg a gyurcsányisták (ma is). Ja, és Trmupot Nobel-békedíjra jelölték (megint).
411 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést

(COVID-19), ezzel 9715 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu.

A kormányzati tájékoztató portál szerint

meghalt két idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 628 fő, 3984-en pedig már meggyógyultak.

Az aktív fertőzöttek száma 5103 fő. Az aktív fertőzöttek 44%-a, az elhunytak 59%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 221 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 13-an vannak lélegeztetőgépen.

Új intézkedéseket eredményezett a statisztika romlása.

Az országos tisztifőorvos teljes körű, az ország összes egészségügyi, fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményére vonatkozóan látogatási tilalmat rendelt el

– közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

A keddtől hatályos intézkedés vonatkozik a közfinanszírozott és a magánellátókra is.

Az NNK közlése értelmében

védőfelszerelés biztosítása mellett a látogatási tilalom alatt a súlyos, életveszélyes állapotú vagy végstádiumú betegnél egy hozzátartozó, kiskorú beteg mellett egyik szülője vagy törvényes képviselője, szülő nőnél pedig egy általa megjelölt személy tartózkodhat.

A magyar védekezés szigorú intézkedéseit tavasszal sok helyütt megmosolyogták, de a lapunknak hosszan beszélő magyar művész, Leslie Mandoki szerint alaptalanul.

A magyar megoldások kétségkívül kiemelkedőek.

S a gazdaságnak is jót tett. Érdekes, hogy cseheken és a lengyeleken kívül senki más nem vette át ezeket az intézkedéseket. Nagyon tisztelem, ahogy Magyarország a vészterhes idők első hullámát ilyen sikeresen átvészelte. Ennek azonban van egy sajátos oka is. Hogy mi, magyarok a jég hátán is megélő nép vagyunk. Rajtunk mindenki átment már, mindenki itt volt, akiket nem hívtunk, s még akkor is itt maradtak, amikor már a pokolba kívántuk őket. Legyenek azok törökök, labancok, nácik vagy szovjet kommunisták. Általuk meg is acélosodtunk.

Nem csoda, hogy európai szinten mi bánunk a legjobban az egésszel, miközben például Németországban komoly döccenések vannak.„

Ahogy ”döccenések„ voltak tavasszal a fővárosi védekezésben is (ld. Pesti úti időotthon), ezért a budapesti Fidesz-frakció már most intézkedéseket várna el Karácsonyéktól.

A Fidesz-KDNP fővárosi frakciója azt indítványozza, hogy

a főváros a meglévő pénzéből különítsen el 50 milliárd forintot a koronavírus-járvány által leginkább sújtott budapesti gazdasági szereplők megsegítésére.

Láng Zsolt frakcióvezető elmondta, ennek érdekében rendkívüli közgyűlés mihamarabbi összehívására kérik Karácsony Gergely főpolgármestert.

Budapestnek van pénze, a Fidesz-KDNP számításai szerint 80-100 milliárd forint biztosan rendelkezésre áll úgy, hogy ebben a ciklusban a fővárosnak nincs hitel-visszafizetési kötelezettsége”

– közölte.

Szorgalmazta, hogy a főváros azonnal kezdjen tárgyalásokat az érdekképviseletekkel – például a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával -, és pályázati, valamint egyéb támogatási útvonalakon kezdjen el segítséget nyújtani a legnehezebb ágazatokban működő vállalkozásoknak és az ott dolgozóknak.

Ja, és ott van még Soros György 1 millió eurója is,

amivel – persze – a fővárosnak nem nagyon kell elszámolnia, hiszen a milliárdos spekuláns számlálatlanul szórja a pénzt, ha politikai/gazdasági érdekei úgy kívánják. Például a sajtó befolyásolására is áldoz, ahogy azt a Magyar Nemzet cikksorozatának harmadik részéből megtudhattuk.

A cikk feltárja, hogy miként hamisítja meg Orbán Viktor mondatait Soros karmestere, Gerald Knaus, így próbálva a kormányfőt náci-szélsőjobbos karakterként bemutatni.

Mindennek érdekében ­Knaus semmitől nem riad vissza, számára a magyar miniszterelnök kiemelt célpont
– írják.

Gerald Knaus régóta úgy érzi, hogy Orbán Viktor az elképzelései megvalósításának útjában áll. Megnyilvánulásaiból egyértelmű, hogy nemcsak egysze­rűen pénzügyi okokból, hanem személyes meggyőződésből is minden eszközt felhasználva küzd a magyar miniszterelnök ellen.

A 2018-as választás előtt például arról beszélt a Soros-univerzum egyik kitüntetett médiájának, a The New York Times-nak, hogy „a legrosszabb rémálom vált valóra azzal, hogy az orbánizmus terjed”.

Persze itthon sem nyugszanak a magyar kormány ellenségei. A gyurcsányisták farvizéről most éppen a macskás fickó, a vállaltan meleg Homonnay Gergely került elő, és „főnöke” példáját követve fenyegetőzni kezdett.

Mint ismert, Gyurcsány Ferenc augusztus elsején a Facebookon azt írta:

Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek. Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot.”

Főnökéhez hasonlóan Homonnay is a legnépszerűbb közösségi oldalon érezte magát igazán keménynek, kedden az alábbi bejegyzést tette közzé:

Jegyezzük meg azoknak a hitvány propagandisták nevét, aki ma abból élnek, hogy a gyűlölet magvát ültetik el az emberek lelkébe, hogy hazudnak, hogy embereket feketítenek be: Füssy Angéla, Kroó Zita, Apáti Bence, Bordács Bálint, Vízvári Soma, hogy csak párat említsek.
Nem az a kérdés, hogy patkány módjára vinnyogva menekülnek-e majd, hanem az, hogy mikor.”

Na ezzel a „melegfrontharcos” hozzáállással aligha számíthat Nobel-békedíjra. Nem úgy Donald Trump, akit 2018 után ismét jelöltek.

Az amerikai elnököt az Izrael és az Egyesült Arab Emirátusok kapcsolatának normalizálása okán Christian Tybring-Gjedde, a norvég bevándorlásellenes Haladás párt (FrP) képviselője jelölte a 2021 Nobel-díjazott aspiránsok közé.

A képviselő a Fox News-nak elmondta:

Azt hiszem, hogy többet tett a béke megteremtésében e nemzetek között, mint a legtöbb többi békedíj-jelölt. (...)Mivel várhatóan más közel-keleti országok is az Egyesült Arab Emírségek nyomdokaiba lépnek, így ez a megállapodás gyökeres változásokat hozhat, amelyek a Közel-Keletet az együttműködés és a jólét régiójává teszik.„

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére