Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

A nap legfontosabb hírei

888.hu

2020.03.31. 19:59

Újabb magyar fertőzöttek, köztük az első híres sportoló, lassul a járvány, svéd emberkísérlet és amerikai erőfitogtatás, Salvini támogatja a magyarokat és a kormányt.

492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb, több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg. Az elhunytak száma ezzel 16 főre nőtt. Emellett 34 főről 37 főre nőtt a gyógyultak száma is.

A mai naptól részletesebb adatokat kapunk a fertőzöttek eloszlásáról. A lakosság és a sajtó hiteles tájékoztatása érdekében a mai naptól az elhunytak adatait részletesebben közlik majd, valamint a beazonosított koronavírus-fertőzöttekről hamarosan megyei adatokat is közölnek.

Megfertőződött az első híres magyar sportoló is: Kapás Boglárka hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a felkészülés folytatásához kötelezően előírt két tesztje közül a második pozitív lett, vagyis ő is megfertőződött a koronavírussal.

Furcsa emberkísérletbe fogtak a svédek: Európa szinte összes országa védekezik a koronavírussal szemben, szigorúbbnál szigorúbb rendelkezéseket hoznak, hogy megvédhessék az embereket a betegségtől: a svédek viszont mást utat járnak.

Amerika megmutatta a koronának, hogy vele nem lehet szórakozni: a koronavírus első komolyabb megjelenése után 10 nap alatt közel egymillió embert teszteltek le, ezzel nemzetközi rekordot döntöttek, és másfél százalékon tartják a mortalitási rátát.

Összehasonlításképp az EU – ahol mellesleg később jelent meg a járvány –, már négyszer ennyi fertőzöttnél jár.

Salvini ismét kiállt a magyarok mellett. Miközben Magyarországot ismét össztűz alá vette nemzetközi liberális mainstream a koronavírus-törvény tegnapi elfogadása miatt, akadnak azért még olyan politikusok, akik a józan eszükre hallgatnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére