Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A mai nap dióhéjban: 12 főre nőtt a hazai fertőzöttek száma, a görög határon egyre feszültebb a helyzet, a járvánnyal kampányol a DK, és összeszedtük, kik jósolták meg a koronavírust

888.hu

2020.03.10. 19:59

A nap legfontosabb híre talán az, hogy 12 fő koronavírussal fertőzött beteget kezelnek már Magyarországon. Újabb három, a Semmelweis Egyetemen tanuló iráni diáknál diagnosztizáltak új koronavírus-fertőzést. Az újonnan fertőzöttek a már karanténban megfigyelt koronagyanús esetek közül kerültek ki. Mindhárman az elsőként diagnosztizált iráni fiatal új koronavírus pozitív betegekhez kapcsolódó járványügyi kontaktuskutatás során kerültek a népegészségügyi hatóság látókörébe.

Korábbi modellezések egyébként már kimutatták, hogy a nagy utazóként ismert olaszoknál alakulhat ki a járvány európai gócpontja, mert a tömeges vándorlás egyértelműen segíti a járvány terjedését. Ugyanakkor a hazai járványvédekezést a jelek szerint kézben tartják a hatóságok – mondta a 888.hu-nak Dr. Kemenesi Gábor virológus, a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa.

Közben az is egyértelművé vált, hogy nem a menekült szírek ostromolják a határt, hanem főképp afrikai származásúak. A francia BFM rádiócsatornának sikerült beszélnie egy csapat marokkói migránssal a törökországi Edirne városának közelében, és érdekes dolgok hangoztak el.

Anglia sokszínűsödése sem állt le egyik napról a másikra, de az újdonság, hogy élőben lehet örvendezni azon, hogy fogy a szigetország fehér lakossága. Nos, a Guardian egyik leghíresebb újságírója ezt is meglépte minden további következmény nélkül. „Nyerésre állunk, srácok!” – kommentálta a statisztikai adatokat.

Ha szeretnél megborzongni, és hajlamos vagy hinni a jóslatokban, összeszedtünk neked néhány koronavírus-jóslatot. Hát persze, hogy ezt is megjósolta az öreg Nostradamus!

És végül, ki más próbálná a járványt politikai tőkévé kovácsolni, mint a Jobbik? Nos, mint kiderült, nagyjából az egész ellenzék, de a mai napot a Demokratikus Koalíció nyerte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére