Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A civilizált Nyugaton lehetnek drag queen showműsorok és terhes férfiak is

888.hu

2021.06.27. 19:59

A nyugati politikusok a mucsai, tahó Magyarországot szereti úgy láttatni, mint ahol nincs véleményszabadság, és elnyomás uralkodik. Igaz, nálunk még csak a nők szülhetnek, nincsenek Iszlám Államot éltető migránsok, csupán szabadon közlekedő és vidáman ünneplő szurkolók.

 

Drag queen show-t rendeztek Nevadában a katonáknak. A nevadai légi támaszpont elmondta, hogy az eseményt egy magánszervezet támogatta, és lehetőséget biztosított a résztvevőknek, hogy „többet megtudhassanak a drag performance művészet történetéről és jelentőségéről” az LGBT+ közösségen belül.

Sokunk nem lett volna a katonák helyében...

Ahogyan a németországi Würzburg utcáin se lettünk volna, ahol a hírek szerint egy menedékkérő volt a késeléses támadás elkövetője. Egy német lap szerint Iszlám Állam propagandaanyagait tárolta a telefonjában és a szállásán is. És akkor a hazai baloldali politikusok közlik, hogy a migráció az csak egy álprobléma.

 

De ugyanigy támadják azt is, hogy Magyarország belefoglalta azt az alaptörvényébe, hogy az anya nő, az apa pedig férfi.
Ennek a fontosságával pedig manapság szembesülünk igazán, amikor többek között az Európai Parlament bejelenti, hogy már a férfiak is szülhetnek. Mint a Brian élete c. film legendás jelentében. Erről írt is ma Pozsonyi Ádám, melyben közli, hogyha ő is Monty Python tag lenne, piszkosul elege lenne.
Támadják a pedofilellenes törvényt (és így Orbán Viktor is) a haladó Nyugat politikusai, ezúttal a 444.hu írta meg, hogy szerintük amagyar miniszterelnök provokációnak szánta a törvényt. Így elmondható, hogy a Soros György blog firkászai szerint a gyermekek védelme az provokáció. Örvendetes, hogy már ezt is megtudhattuk. Így kell viszonyulni hozzájuk!
Talán jobb lenne, ha először átolvasnák a törvényt, valamint elutaznának Magyarországra, hogy megtudják, mekkora is itt a diktatúra.
Ma a holland szurkolók el is látogattak hozzánk, hogy megtekinthessék a Csehország elleni válogatott labdarúgó mérkőzést a Puskás Arénában vagy a szurkolói zónában. A képeket és a videókat elnézve atrocitások nem érték őket, mint a magyarokat Münchenben. Reméljük, a stadion nézőtere felől se indul el semmiféle provokáció, amellyel aztán az ország negatív hírével legyen tele a világsajtó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére