Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A civilizált Nyugaton lehetnek drag queen showműsorok és terhes férfiak is

888.hu

2021.06.27. 19:59

A nyugati politikusok a mucsai, tahó Magyarországot szereti úgy láttatni, mint ahol nincs véleményszabadság, és elnyomás uralkodik. Igaz, nálunk még csak a nők szülhetnek, nincsenek Iszlám Államot éltető migránsok, csupán szabadon közlekedő és vidáman ünneplő szurkolók.

 

Drag queen show-t rendeztek Nevadában a katonáknak. A nevadai légi támaszpont elmondta, hogy az eseményt egy magánszervezet támogatta, és lehetőséget biztosított a résztvevőknek, hogy „többet megtudhassanak a drag performance művészet történetéről és jelentőségéről” az LGBT+ közösségen belül.

Sokunk nem lett volna a katonák helyében...

Ahogyan a németországi Würzburg utcáin se lettünk volna, ahol a hírek szerint egy menedékkérő volt a késeléses támadás elkövetője. Egy német lap szerint Iszlám Állam propagandaanyagait tárolta a telefonjában és a szállásán is. És akkor a hazai baloldali politikusok közlik, hogy a migráció az csak egy álprobléma.

 

De ugyanigy támadják azt is, hogy Magyarország belefoglalta azt az alaptörvényébe, hogy az anya nő, az apa pedig férfi.
Ennek a fontosságával pedig manapság szembesülünk igazán, amikor többek között az Európai Parlament bejelenti, hogy már a férfiak is szülhetnek. Mint a Brian élete c. film legendás jelentében. Erről írt is ma Pozsonyi Ádám, melyben közli, hogyha ő is Monty Python tag lenne, piszkosul elege lenne.
Támadják a pedofilellenes törvényt (és így Orbán Viktor is) a haladó Nyugat politikusai, ezúttal a 444.hu írta meg, hogy szerintük amagyar miniszterelnök provokációnak szánta a törvényt. Így elmondható, hogy a Soros György blog firkászai szerint a gyermekek védelme az provokáció. Örvendetes, hogy már ezt is megtudhattuk. Így kell viszonyulni hozzájuk!
Talán jobb lenne, ha először átolvasnák a törvényt, valamint elutaznának Magyarországra, hogy megtudják, mekkora is itt a diktatúra.
Ma a holland szurkolók el is látogattak hozzánk, hogy megtekinthessék a Csehország elleni válogatott labdarúgó mérkőzést a Puskás Arénában vagy a szurkolói zónában. A képeket és a videókat elnézve atrocitások nem érték őket, mint a magyarokat Münchenben. Reméljük, a stadion nézőtere felől se indul el semmiféle provokáció, amellyel aztán az ország negatív hírével legyen tele a világsajtó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólag Moszkva kész gázt szállítani az épen maradt vezetéken

Oroszország készen áll a gázszállításra a Északi Áramlat-2 vezeték sértetlenül maradt szálán – közölte Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes szerdán a Rosszíja 24 hírtévével.

Hideg télhez meleg ovi

Hideg télhez meleg ovi

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

Kétségbeejtő Gyurcsány szellemi színvonala. Odáig süllyedt, hogy képtelen megalapozott bírálatot megfogalmazni Orbán Viktorról, ezért alkatával, magasságával kezd el gúnyolódni. Pipiskedéssel, ágaskodással gúnyolódik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére