Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei!

888.hu

2020.05.29. 19:59

Orbán Viktor miniszterelnök új nemzeti konzultációt jelentett be, Karácsony Gergelytől csak nácizásra futotta, Gyurcsányék hozták a formájukat.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban jelentette be, hogy nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről. Közölte: arról a kérdőívben a „Soros György-féle tervről” is meg fogják kérdezni az embereket, amely adósrabszolgaságot eredményező, lejárat nélküli örökkötvények kibocsátásáról szól.

A miniszterelnök mindenkit arra kért, hogy töltse ki a nemzeti konzultációs ívet és juttassák vissza azokat a kormánynak.

A ma délutántól induló újabb Nemzeti Konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Emlékeztetett, 1990-ben megszűnt a diktatúra, „lenyomtuk a kommunistákat„, de a régi rezsim és az új világ képviselői közötti harc nem zárult le. Több volt kommunista országban megalkották az új alkotmányt és így a küzdelem azzal zárult le, hogy a múlt vesztett, a jövő pedig nyert.

79. Nemzeti konzultáció a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról // 79. National consultation on the coronavirus and on restarting the economy

Posted by Orbán Viktor on Friday, May 29, 2020

 

Karácsony Gergely nem bírta ki, hogy ne rúgjon bele azokba, akik a Deák téri kettős gyilkosság áldozatairól emlékeztek meg csütörtök este. A főpolgármester szerint a kegyeleti megemlékezés résztvevői nácik voltak, akik feldúlták a város rendjét.

Gátlástalanul támadta a vírus elleni védekezést a DK. Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára, illetve Varju László sem ment a szomszédba, ha gáncsoskodásról és mellébeszélésről volt szó.

Gátlástalanul támadta a vírus elleni védekezést a Gyurcsány-párt

Kezdjük a felsorolást rögtön a Demokratikus Koalició elnökével, Gyurcsány Ferenccel, aki a vészhelyzet alatt hozta a formáját, folyamatosan össze-vissza beszélt. A bukott miniszterelnök március 12-én Facebookon előzött, és a következőt bírta mondani: őszintén szólva azt gondolom, hogy a mai magyar ellenzék bármikor ennél sokkal jobban kezelné ezt a helyzetet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére