Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Bíró László Facebookozott, a DK-s bányászott, gondok a 3-as metró körül

888.hu

2020.10.16. 19:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Úgy tűnik, hogy Bíró Lászlóhoz, a baloldali szivárványkoalíció bukott jelöltjéhez nem jutott el az a hír, hogy a Jobbik már nem az, ami volt, megváltozott. Az atv.hu birtokába került képernyőfotók tanúsága szerint egy, a szerencsi időközi választáson vasárnap alulmaradt jobbikos politikus privát profiljával megegyező névvel szereplő felhasználó a cigányságot durván ócsárló megjegyzésekkel fejezte ki egyetértését a közösségi oldalon.

Jobbikosból nem lesz szalonna: cigányellenes kommenteket kedvelhetett Bíró László

Az atv.hu birtokába került képernyőfotók tanúsága szerint egy, a szerencsi időközi választáson vasárnap alulmaradt jobbikos politikus privát profiljával megegyező névvel szereplő felhasználó a cigányságot durván ócsárló megjegyzésekkel fejezte ki egyetértését a közösségi oldalon. Az egyik fotón szereplő komment tanúsága szerint a kommentfolyam 8 és fél évvel az Orbán-kormány hatalomra jutása után keletkezett, tehát 2018-2019 fordulóján [...]

A baloldal mindig képes meglepetéseket okozni és ha lopásról van szó kreativitásuk egyszerűen nem ismer határokat. Ma ugyanis rendőrségi házkutatás zajlott az erzsébetvárosi DK elnökének és önkormányzati képviselőjének, Borka-Szász Tamásnak az irodájában, miután tetten érték lopás közben. Borka-Szász a hivatali irodájában, önkormányzati áramforrásról végzett bitcoin bányászatot. Gyakorlatilag áramot lopott, ipari mennyiségben. A történtek következményeként Borka-Szász Tamás azonnal lemondott önkormányzati képviselői mandátumáról és kilépett a DK-ból.

Az irodájából a dark weben csinál pénzt egy DK-s képviselő, a rendőrség nyomoz

A DK-s Borka-Szász Tamás, aki az ügy érintettje lehet, lemondott önkormányzati képviselői mandátumáról és kilépett a DK-ból. Az ügyben Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő is megszólalt a PestiSrácok.hu-nak, aki elmondta, ha beigazolódik a gyanú, a baloldali politikus súlyos bűncselekményt követett el. A PestiSrácok.hu (PS) értesülései szerint, a rendőrségi akció során több informatikai eszközt is [...]

Október végéig maradt idő, hogy megszülessen az alku a Swietelskyvel a 3-as metró alagúti munkálatainak folytatásáról. A jelenlegi városvezetés alatt a projekt ütemezése kezd szétesni, ahogy a 4-es metró esetében is történt. Ez akkor több tíz milliárdos elszámolási vitához vezetett, most pedig 220 milliárdnyi EU-s forrás forog kockán.

A főváros miatt csúszhatnak a 3-as metró munkálatai

Október végéig maradt idő, hogy megszülessen az alku a Swietelskyvel a 3-as metró alagúti munkálatainak folytatásáról. A jelenlegi városvezetés alatt a projekt ütemezése kezd szétesni, ahogy a 4-es metró esetében is történt. Ez akkor több tíz milliárdos elszámolási vitához vezetett, most pedig 220 milliárdnyi EU-s forrás forog kockán – számolt be a Világgazdaság.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére