Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei dióhéjban

888.hu

2020.06.16. 19:59

Trump megkezdte a kivonulást Németországból | Világháborús para Észak-Koreából | Vége lett az „örökös diktatúrának” itthon

A nap, mikor véget ért az örökös diktatúra

Elfogadta a veszélyhelyzet megszüntetését elrendelő törvényjavaslatot az Országgyűlés.

97 napig tartott az „örökös diktatúra„

A veszélyhelyzeti időszak, amely alatt a kormány a felhatalmazás birtokában Európa egyik legsikeresebb járványügyi védekezését irányította, 97 napig tartott, senkit nem koronáztak királlyá, egyetlen ellenzéki újságíró sem került rács mögé, és senki sem lopta szét az országot. Viszont gond nélkül megszavazta az Országgyűlés azt a törvényjavaslatot, amellyel a kormány visszaadta különleges jogosultságait a T.

Harmadik világháború?

Már néhányszor kitört majdnem a harmadik világháború Észak-Korea miatt, itt az új alkalom. Pár napja Kim Jodzsong fenyegette atommal Dél-Koreát, majd ma felrobbantott egy összekötő irodát.

Észak-Korea felrobbantotta a keszongi Korea-közi összekötő irodát

Helyi idő szerint délután 2.49 órakor robbanás történt a Keszong határvárosban lévő iroda környékén, és füst gomolygott felette. Megpróbálnak utánajárni annak, hogy pontosan mi történt ott. Röviddel a robbanás előtt az észak-koreai hadsereg vezérkara közleményében arról tájékoztatott, hogy fontolóra vette a hadsereg bevonulását a két Koreát elválasztó fegyvermentes övezetbe.

Az Egyesült Államok kivonta erőinek harmadát Németországból

A németek értetlenül állnak a történés előtt, ami ahhoz képest furcsa, hogy Trump 1988 óta hangoztatja – és kampányának is szerves része volt –, hogy ki kéne vonni az amerikai katonákat Németországból, aki szinte semmi hozzájárulást nem ad a NATO-hoz, cserébe viszont elvárja, hogy az amerikaiak megvédjék. „Ennek most vége” – nyilatkozta Trump.

Majdnem tízezer amerikai katonát vonnak ki Németországból

Az amerikai katonák németországi állomásoztatása rengeteg pénzébe kerül az Egyesült Államoknak – mondta az elnök a Fehér Házban újságíróknak nyilatkozva. Azzal is megvádolta Németországot, hogy a kereskedelem területén nem igazságos az Egyesült Államokkal. Más országok is hasznot húznak Amerikából, de Németország él vissza a leginkább Washington jóindulatával.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére