Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888

2021.03.14. 19:59

Már 1 319 266 fő a beoltottak száma | Felkészültek a nehéz jövőhétre a kórházigazgatók

8863 új fertőzöttet találtak, és elhunyt 162 többségében idős, krónikus beteg – tájékoztatott a koronavirus.gov.hu. Továbbá folyamatosan zajlik az oltás, már 1 319 266 fő a beoltottak száma, ebből 392 703 fő már a második oltását is megkapta.

Brüsszel elszúrta a vakcinabeszerzéseket, és ha Magyarország nem rendelt volna keletről is oltást, akkor most nagyon nagy bajban lennénk – mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Megyei kórházigazgatókkal és az országos intézetek vezetővel egyeztetett a mai napon Orbán Viktor magyar miniszterelnök, aki elmondta: „a kórházigazgatók nem csak felkészültek, hanem elszántak is”.

Félmillió adaggal kevesebb fog érkezni az AstraZeneca-oltóanyagból március–április hónapban az eredetileg ígért mennyiséghez képest.

A magyar női kardválogatott negyedöntőbe jutott a budapesti világkupaversenyen, az ukránok pedig már biztosan nem nyerik meg a viadalt, ezzel eldőlt, hogy a magyar csapat indulhat a tokiói olimpián.

A hét nagyot mondó derbijén Kálmán Olga, a Demokratikus koalíció elnökségi tagja, az egykor magát függetlennek valló újságíró külön versenyszámmal lépett a porondra – Horváth K. József írása.

Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi főosztályának vezetője közölte, hogy egyre többen vannak kórházban. Több mint 8000 beteget ápolnak kórházban koronavírus-fertőzés miatt, és már 1005 ember igényel lélegeztetőgépes támogatást.

Történtek hibák az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni oltóanyag beszerzésében, „Brüsszelben és a tagországokban is” – ismerte el Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke egy vasárnapi német lapinterjúban.

A magyarok, akik két diktatúrát is átéltek, zavarják egyes nyugati politikusok köreit – fogalmazott Günter Weissgerber német politikus, aki – bár kilépett pártjából, szociáldemokratának tartja magát – a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Fekete-Győr András a közösségi oldalán azzal fenyegette meg az általa „propagandistának” bélyegzett újságírókat, hogy eltiltaná őket a foglalkozásuktól. Schiffer András mindenesetre helyretette az ifjú momentumos verőlegényt.

Hiába kérte Menczer Tamás, hogy a baloldal és a baloldalt kiszolgáló médiumok ne dolgozzanak a magyar emberek életének megmentése ellen, Hadházy Ákos komment formájában kezdett kötekedésbe és nem bír leállni a kínai védőoltások elleni hergeléssel....

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére