Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888.hu

2021.03.10. 19:59

Napi összefoglaló.

A jelek szerint eldördült a választási startpisztoly, s megkezdődött a jobbikos képmutatóverseny. Az első fordulóban Jakab Péter mutatta be, hogy a több mint hatmillió forintos állami kiadás mellett ő valójában nem él nagy lábon. Általában párizsit eszik kiflivel meg Piros Arannyal, ebédre pedig paprikás krumpli jut szegénynek és a gyerekeinek is.
Most a második forduló zajlik, amelyben Gyöngyösi Márton, a párt európai parlamenti képviselője mutatta be, hogy ő is tud paprikás krumplit főzni, meg enni is. Ránézésre nem tudom, melyik a puritánabb elkészítési mód, de kettejük párharcát biztosan Jakab nyeri, mert a Jobbikban akkor is az elnök a győztes, ha paprikás krumpli terén esetleg csak a második helyre szorulna.

Újabb álhír és hazugság a Politico állítása, ezt mindennél jobban cáfolja az a tény, hogy a magyar oltási program az egyik legeredményesebb Európában – írta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdai Facebook-bejegyzésében.

Kovács Zoltán kifejtette: Magyarország már a második az uniós ranglistán a lakosságarányos átoltottságban, és a magyar lakosság 11 százaléka már beoltott, szemben az uniós 6 százalékos átlaggal.

„A szamár füléről, az oroszlán körméről, a róka farkáról, az eb szőréről, a madár tolláról, a bolond beszédjéről ismerszik meg” – Horváth K. József írása.

Lelassította a Twitter forgalmát szerdán az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság, a Roszkomnadzor, arra hivatkozva, hogy a közösségi mikroblog-szolgáltató évek óta nem teljesíti a hatóság kéréseit, hogy távolítsa el az öngyilkosságra buzdító, a gyermekpornográfiát tartalmazó és a kábítószerek fogyasztásához tanácsokat adó bejegyzéseket.

Röviddel a korlátozás bejelentését követően hozzáférhetetlenné vált a Kreml, az orosz miniszterelnök, a kormány és a Roszkomnadzor weboldala. Zavarok mutatkoztak az orosz parlament, a gazdaságfejlesztési és a pénzügyminisztérium, valamint az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) honlapjának működésében.

Pucér felnőttekkel tanítaná meg a gyerekeknek egy holland tévéműsor, hogy elfogadják a testüket.

A műsor abszolút megosztó, még az extrán nyitott és progresszív hollandok között is. A parlament jobb- és baloldali politikusai is felszólaltak a Csak meztelenül című műsor ellen. Egyikük a Twitteren még arra is biztatta követőit, hogy írjanak tiltakozó levelet a csatornának, egy másik pedig a pedofília népszerűsítését látja a műsorban. Ami azt illeti, tényleg elég furcsa, hogy erre van szükség a pozitív testkép kialakításához.

Napirenden kell tartani a nemzeti régiók ügyét május 7-éig azokban az országokban, ahol a „tartalék aláírások” száma még nem elegendő – hangsúlyozta az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke a székely szabadság napja alkalmából szerdán Budapesten.

Németh Zsolt ezért a május 7-éig tartó időszak feladatának nevezte, hogy „sikerüljön elég tartalékot képezni” ahhoz, hogy akkor is meglegyenek a szükséges aláírások hét országból, amikor az Európai Bizottság hitelesíti azokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére