Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888

2021.01.31. 19:59

1307 új fertőzött, elhunyt 61 beteg | Újraindulhat a magyar sertésexport Japánba

A koronavirus.gov.hu oldal vasárnap reggel közzétett legfrissebb adatai szerint 1307 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), valamint elhunyt 61 többségében idős, krónikus beteg.

Egyre nő a bizalom a koronavírus elleni oltásban – mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

A koronavírus elleni vakcinabeszerzésben Magyarország megelőzte az uniós tagállamokat – közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és az ország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára

Újraindulhat a magyar sertésexport Japánba – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely környezetügyi szakértője, Békés Gáspár szerint jogi szempontból illegitim, ha valaki gyerekként lesz tagja egy egyháznak, ezért betiltaná a keresztelést. A KDNP felszólította a főpolgármestert, hogy távolítsa el hivatalából a szakértőjét.

A budapesti Hősök terén „trükkös tüntetést” szervezett a „Tömeges Üzletnyitás” Facebook-mozgalom és a „Le az adók 75 százalékával” párt, azonban az érdeklődők száma így is csekély volt. A beszámoló szerint nem akkora a tömeg, mint amekkorát a szervezők vártak.

A DK sajtótájékoztatóján kiállította a kamerák elé egyik legsötétebb katonáját, a Budán háziorvosként működő, pártfunkciója szerint a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakértőjét, Komáromi Zoltánt, hogy elsősorban a kínai védőoltás kapcsán emberkísérletről beszéljen.

Vas Kata Blanka bronzérmet nyert a belgiumi Oostendében rendezett terepkerékpáros (cyclocross) világbajnokság női U23-as versenyében vasárnap.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) koronavírus-világjárvány eredetét kutató szakértő csoportja vasárnap ellátogatott az azóta bezárt vuhani Huanan piacra, ahonnan az első koronavírus-fertőzötteket jelentették.

Őrizetbe vette a rendőrség Julija Navalnaját, Alekszej Navalnij letartóztatott orosz ellenzéki politikus felségét vasárnap Moszkvában.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére