Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

888

2021.01.24. 19:59

Napi összefoglaló.

Újabb szintre lépett az otthonteremtés

A januártól bevezetett intézkedéseknek köszönhetően az új otthont keresők mellett azok is segítséget kapnak, akik nem szeretnének költözni – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter. Novák Katalin emlékeztetett: januártól az új építésű ingatlanok értékesítési áfája 27 százalékról 5 százalékra csökkent, azok, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolnak ingatlant, az 5 százalékos áfát is visszaigényelhetik, a csokkal vásárolt új vagy használt ingatlanok pedig illetékmentesek.

Tibi Atya, a kocsmárosok Robin Hoodja, nyitásra buzdít

Tibi Atya közösségi oldalán vállaltan a „Kinyitok” mozgalom mellé állt. Egyik cikkünkre, melyben azokat a vendéglátóhelyeket kifogásoltuk, amik a korlátozások ellenére kinyitnak, így reagált: „a 888-nál fel sem merül, mint szempont, hogy az ember, ha a piacból és a munkájából él, akkor bizony a kiadások mellé vagy vannak bevételei is, vagy elveszti mindenét”.

Úgy tűnik, Tibi Atyában fel sem merült, hogy világjárvány van. A vendéglátóhelyeknek és tulajdonosaiknak pedig minősített felelőssége van a jelenlegi helyzetben.

A „Kinyitok” mozgalom sem magyar, ellenzéki leleményesség, hanem egy európai mozgalom – ez is bizonyítja, hogy egész Európa zárva van. A politikusok nem hülyék, nem azért hoznak ilyen döntéseket, mert szembe akarnak fordulni a választóikkal, rosszat akarnak nekik, hanem mert ez tényleg egy kivételes helyzet – gondoljunk bele, még az Olimpia is elmaradt, ilyen csak háborús években fordult elő. Egész egyszerűen védekezni kell valahogy, addig, míg nem lesz elég vakcina.

Ismét manipulálni próbált a Népszava – ezúttal egy hamis térképpel

A magát független-objektívnek tartó, de valójában hűséges ellenzéki lap ezúttal azzal az álhírrel próbálta manipulálni kedves olvasóit, hogy nem volt képes/nem állt szándékában megfelelő helyre rajzolni Nagykanizsa városát a térképére.

A HírTV honlapján bemutatta azt, ahogyan megpróbált ügyes lejárató cikket készíteni a Népszava. Azonban a turpisságuk hamar lelepleződött.

A klasszikus mesék ellen kampányol a Labrisz Leszbikus Egyesület

A Soros által pénzelt szervezet perel, és a legismertebb mesék ellen kampányol.

Alkotmányellenesnek tartja, ezért pert indít a fogyasztóvédelem határozata ellen a Labrisz Leszbikus Egyesület. Egy közérdekű bejelentésre indult vizsgálat nyomán Budapest Főváros Kormányhivatala ugyanis megállapította, hogy a Meseország mindenkié című kötet értékesítésével a Labrisz tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósít meg, mivel a vitatott kiadványon nem tüntetik fel, hogy a mesékben a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat jelenítenek meg – számolt be a Magyar Nemzet.

A határozatban foglaltakkal természetesen nem ért egyet a Labrisz és lázad a döntés ellen. Az egyesület ügyvivője ugyanis korábban azt közölte, hogy be fogják perelni a fogyasztóvédelmet.

A Labrisz a saját igazának bizonygatásába kezdett méghozzá egy internetes kampánnyal, amiben arra biztatja a támogatóit, hogy az eredeti eset példáját követve mindenki jelentsen be hasonlóan „megtévesztő” meséket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére