Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888

2020.12.28. 19:59

Karácsony idegállapotba jött | Ezer alatt az új fertőzöttek száma

Karácsony Gergely kezébe vette a klaviatúrát, és megírta, hogy szerinte valószínűleg sokkal többen veszítették életüket a járvány miatt, mint ami a koronavírus-statisztikában szerepel.

6000 ampullányi orosz vakcina érkezett Magyarországra – írta közösségi oldalán Szijjártó Péter.

609 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 114 beteg – tájékoztatott a koronavirus.gov.hu.

Óriási könnyítést jelent a veszélyhelyzet alatt fennálló keresőképtelenség igazolásában, hogy a szükséges dokumentumok e-mailben is továbbíthatók – közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Egy 2021 januárjában hatályba lépő rendeletmódosítás szerint a jövőben olyan orvos is elláthat háziorvosi tevékenységet, akinek még nincs meg ehhez a szakképesítése, de van más szakvizsgája – olvasható a Világgazdaság hétfői számában.

A nagyszabású beruházás-ösztönzési programoknak köszönhetően elmondható: „soha nem zártunk még ilyen sikeres évet a beruházások szempontjából” – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

A vakcina megérkezése a járvány elleni védekezés új szakaszát jelenti, de továbbra is szükség van a lakosság fegyelmezettségére a járványügyi intézkedések betartásában – mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője.

354 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és a katonák csütörtöktől vasárnapig – tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság.

Újabb, 5,2-es erősségű földrengés rázta meg Horvátországot hétfőn kora reggel – közölte a helyi sajtó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére