Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 | A nap legfontosabb hírei

888.hu

2020.10.04. 19:59

Az örmény–azeri harcban már civil sérült is van, és az olasz Matteo Salvini nevéhez köthető migránsbotrány ügyében ma ülésezett a bíróság. Mindeközben Budapesten továbbra sem csitul az SZFE-ügy, a BKK pedig egy nem létező járatra árult jegyeket.

 

Tovább terjed a vírus, az aktív fertőzöttek száma 22 081-re, az elhunytaké 822 főre emelkedett Magyarországon.

858 fővel emelkedett az azonosított fertőzöttek száma

858 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 30 575 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 10 idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 822 főre emelkedett, 7470-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 22 081 fő. Az aktív fertőzöttek 36 százaléka, az elhunytak 51 százaléka, a gyógyultak 34 [...]

„Most összefogásra van szükség, ez az a pillanat, amikor az orvosok bérében áttörő erejű javulást kell elérnünk, és ha összefogunk, együtt újra sikerülni fog” – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

„Nekünk már elegünk van a vírusból, de a vírusnak nincs elege belőlünk”

Amíg nincs vakcina, addig a főszerep a védekezésé, amely lépcsőzetes, ahogy nehezedik a helyzet, úgy nyitnak meg újabb és újabb kórházakat, és állítanak az ágyak mellé újabb és újabb orvosokat, ápolókat – közölte a kormányfő, kijelentve: „tudjuk tartani a lépést”. Kifejtette: a matematikusok a valószínűsíthető legmagasabb terhelésnek azt tartják, ha egyszerre 200 ezer ember fertőzött [...]

Az SZFE-üggyel kapcsolatban mindennap van valami fejlemény, ez ma sem volt másképp:

Rendőrségi idézést kapott az Identitás Generáció az SZFE-foglalók megtrollkodásáért

Emlékszünk még rá, mikor az Identitás Generáció megtrollkodta az SZFE-s egyetemfoglalókat? Ha nem, itt a videó róla. Nos, 1984-ben Pikó András kerületében (DK–Momó–MSZP) ez már nem számít a szólásszabadság és gyülekezési jog gyakorlásának, ugyanis a szervezet vezetője, Bódi Ábel rendőrségi idézést kapott a gyülekezési jog megsértéséért.

A budapesti korrupciós ügyek listája a BKK legutóbbi intézkedésével bővült:

Egyetlen évnek sem kellett eltelnie az első BKK-s korrupciós botrányig

Díjfizetés nélkül, tizenöt napos átfutási idővel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) törölhette volna a reptéri vonaljegyeket a jegyautomatákból – írta Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója a Facebook-oldalán vasárnap. A reptéri buszjegyekkel történt visszaélés és az ennek kapcsán a jegyautomaták ügyében kiadott tegnapi BKK – Budapesti... Közzétette: Vitézy Dávid – 2020.

Már civil áldozata is van a katonai konfliktusnak.

Tovább folytatódik az örmény–azeri katonai konfliktus

Az azeri külügyminisztérium közölte: rakétatámadás érte Örményország irányából Gandzsa városát, és a katonai csapásban meghalt egy civil, négy másik pedig megsebesült. Örményország tagadta, hogy hadereje a 335 ezres várost támadta volna, de Arajik Harutjunján, Hegyi-Karabah vezetője azt mondta, csapataik megsemmisítettek egy légibázist az azeri városban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére