Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Tárgyalás Kirgizisztánnal, csökkenő bűnelkövetés

888.hu

2023.02.14. 20:00

Hazánkat pedig most Svédországgal keverték össze...

 

Orbán Viktor a kirgiz államfővel tárgyalt

A megbeszélésen, melyen a magyar kormány több minisztere is részt vett, elhangzott: a Magyarország és Kirgizisztán közötti jó politikai kapcsolat egyre erősebb gazdasági, kereskedelmi összeköttetéseket eredményez.

Orbán Viktor hangsúlyozta: a brüsszeli döntéshozóknak sokkal kevésbé bürokratikusan kellene hozzáállniuk az EU Kirgizisztánhoz és egész Közép-Ázsiához fűződő kapcsolatainak fejlesztéséhez, mert a térség stratégiai fontosságú Európa valamint a világ biztonsága és gazdasága szempontjából.

 

 

Nagymértékben csökkent az elkövetett bűncselekmények száma az elmúlt években

„A magyar rendőrök munkájának köszönhetően az elmúlt évtizedben sikerült 60–70 százalékkal csökkenteni az elkövetett bűncselekmények számát.“ – közölte Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Sárbogárdi Rendőrkapitányság új épületének átadásán.

 

 

Összekeverte Magyarországot Svédországgal az USA ENSZ-nagykövete, így hazánkat vádolták meg antiszemitizmussal

Az Index beszámolója szerint múlt hét végén a New York-i ENSZ-székházban magas szintű ülést tartottak az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről. Házigazdaként az ülésen felszólalt Linda Thomas-Greenfield is, az Egyesült Államok nagykövete, aki rögtön a beszéde elején Magyarországra irányította a teljes hallgatóság figyelmét azzal, hogy állítása szerint amíg Ukrajnában zsinagógákat ér orosz rakétacsapás, addig Magyarországon holokauszt-emlékművet rongálnak vandálok. A nagykövet beszédében Magyarország arra volt példa, hogy az antiszemitizmus szerte a világon elterjedt és növekszik.
Csakhogy volt egy kis tévedés abban a beszédben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére