Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem erőszakolta meg a migráns a 92 éves nőt, csak beleakadt a nemi szerve

Ányos Miklós

2020.01.16. 17:38

Egy 21 éves illegális bevándorló megerőszakolt és megölt egy 92 éves nőt New Yorkban.

Évekkel korábban lejárt a vízuma annak a 21 éves Guyanából származó bevándorlónak, akit New Yorkban tartóztattak le egy idős nő megerőszakolása és megölése miatt. Reeaz Khan a 92 éves Maria Fuertest fojtotta meg egy Richmond Hill-i járdán, Queensben, miután szexuálisan bántalmazta. Mariát, az áldozatot egy kedves hölgynek ismerte a helyi közösség, aki a környékbeli macskákat etette.

Khan először 2016-ban, B2-es vízummal érkezett az Egyesült Államokba. Ez egy nem bevándorlási vízumtípus, turisták részére adják pár hónapra. A vádlott vízuma is hamar lejárt, ezért már majdnem három éve illegálisan tartózkodott az országban.

A New York-i rendőrök szerint a migráns először azt vallotta, hogy ő nem erőszakolta meg a 92 éves hölgyet, mindössze elesett, eltört az öve, leesett a nadrágja és beleakadt a nemi szerve a hölgyébe. Ez a hihetetlenül életszerű történet sem győzte meg a sokat látott helyi nyomozókat, ezért a bűnöző megváltoztatta a vallomását, miszerint mégis ő hajtotta fel a nő szoknyáját és megpróbálta megerőszakolni, majd megfojtotta a járdán.

A vádlott a lejárt vízuma ellenére azért lehetett Queensben, mert New York állam menekültpolitikája védi a deportálástól azokat, akik a megszabott időn túl is az Egyesült Államokban tartózkodnak. A gyilkost novemberben már megvádolta a helyi rendőrség erőszakos bűncselekménnyel és illegális fegyvertartással. A bevándorlásügyi hatóság (ICE) annak rendje és módja szerint a rendőrségi őrizet után kitoloncolta volna az országból az illegális bevándorlót, ám a rendőrség ahelyett, hogy átadta volna a bűnözőt, a város politikájának megfelelve inkább szabadon engedte. Két hónappal később már gyilkolt is a migráns.

Khant most támadással, védekezésre képtelen személy szexuális zaklatásával, erőszakos közösüléssel, kényszerítéssel és emberöléssel vádolják. Jelenleg New York város egyik börtönében tartják fogva, óvadékot nem állapítottak meg, így esélye sincs a feltételes szabadlábra helyezésre.

Az elmúlt évben New York-i hivatalnokok mintegy háromezer bűncselekményt elkövető illegális bevándorlót szabadítottak a társadalomra hasonló módon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére