Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Závecz Tibor

Elemzők: Orbán megítélésének, az ellenzéki vízió hiányának és az ukrajnai háborúnak is döntő szerepe volt

Orbán Viktor kormányfő megítélését, az ellenzék „kudarcos” mozgósító kampányát és víziójának hiányát, valamint az ukrajnai háborút jelölték meg a vasárnapi országgyűlési választás eredményének főbb okaiként a XXI. Század Intézet választásértékelő kerekasztal-beszélgetésén részt vevő elemzők kedden Budapesten.

Kampányüzem a baloldalon: szerintük Európa szegényháza vagyunk

Kampányüzem a baloldalon: szerintük Európa szegényháza vagyunk

Az embernek az az érzése, hogy az ATV meghívott vendégei is kampányüzemmódba kapcsoltak, s ott igyekeznek hergelni a kormány ellen, ahol csak tudnak. Szombaton például a szegénységgel tették ezt. Közel tíz percen keresztül ugyanis – amíg a témáról beszéltek – az volt kiírva a képernyőre a témát kiemelő feliratként, hogy „Európa szegényháza.” Értsd: Magyarország Európa szegényháza.

Gyurcsányék a választókból akarnak bohócot csinálni

Gyurcsányék a választókból akarnak bohócot csinálni

Akinek vaj van a fején, ne menjen a napra! Ez a közmondás jutott eszembe, amikor Závecz Tibor, a Závecz Research közvéleménykutató tulajdonosa ment szembe korábbi állításaival, amikbe aztán jól bele is bukott.

Tagadják bolondulásig a migráció és a járvány kapcsolatát

Az ember tágra nyitott szemmel nézte a HírTv Csörtéjének legutóbbi adásában, hogy a vita liberális oldalának tagjai szinte bolondulásig tagadják az összefüggést a migráció és a koronavírus terjedése között.

Vissza az oldal tetejére