Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: tommy robinson

Megint börtönre ítélték Tommy Robinsont

Megint börtönre ítélték Tommy Robinsont

A bíróság megsértésének vádjával 9 hónap börtönbüntetésre ítélték a nyíltan bevándorlásellenes brit újságírót, aktivistát.

Akikre érdemes lesz odafigyelni az EP-választások után

Akikre érdemes lesz odafigyelni az EP-választások után

Az európai parlamenti (EP) választásokról szóló sorozatunk utolsó előtti részében arról lesz szó, hogy mely politikusok és pártok lehetnek az Európai Unió (EU) meghatározó szereplői 2019 és 2024 között.

Már a YouTube is cenzúrázza Tommy Robinsont

Valódi digitális hadjárat indult az aktivista újságíró ellen, aki arról lett híres, hogy egy muzulmán nemi erõszaktevõ banda perérõl tudósított a Facebook-oldalán, mindezért pedig a lehetõ leggyorsabban indult ellene eljárás. Ezúttal a legnagyobb videómegosztó tette feketelistára.

Este 7:59

Ez történt ma.

Ismét utcára vonulnak a politika nagyágyúi Tommy Robinsonért és a szólásszabadságért

Nemcsak Geert Wilders ikonikus holland politikus lesz jelen a szombaton megrendezésre kerülõ londoni tüntetésen, hanem még az Egyesült Államokból és Svédországból is érkeznek politikai szereplõk annak érdekében, hogy kiálljanak Tommy Robinson és a szólásszabadság mellett.

Tommy Robinson: visszafelé sült el a bebörtönzésem

A jobboldali aktivista és újságíró egy, a börtönben megírt levelében köszöni meg támogatóinak a mellette való kiállást, egyúttal megdöbbenésérõl számol be annak kapcsán, hogy mekkora forradalmat robbantott ki.

A muszlim bûnözõk szövetségre léptek a globalista gondolatrendõrséggel

A világ leghíresebb karikaturistája, Ben Garrison megrajzolta a szólásszabadság élharcosának bebörtönzését.

Bebörtönzik és megöletik a szólásszabadság élharcosát

Tommy Robinsont 13 hónapra leültetik, pedig csak tudósítani akart muzulmán erõszakoló bandák tárgyalásáról. Az elmúlt idõszakban ez a legnagyobb támadás a sajtó-, a szólás- és a véleményszabadság ellen. Eddig egyetlen honi liberális lap sem számolt be az esetrõl. Azt hiszem, nem véletlenül.

Vissza az oldal tetejére