Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: támogatottság

Egyre több az elbizonytalanodott baloldali szavazó

Ha most vasárnap lettek volna választások, a kormánypárt minden második pártlistás szavazatot megkapott volna (50 százalék), míg a baloldal közös listája a szavazatok 43 százalékára számíthatott volna – derül ki a Nézőpont intézet kutatásából.

Márki-Zay lejtmenetben

Márki-Zay lejtmenetben

Hiába minden próbálkozás, lassan a fél ATV stábja ott van Márki-Zay Péter sarkában, résen állva, hogy mikor kell cenzúrázni a hódmezővásárhelyi kapitányt, mielőtt újabb társadalmi csoportot venne célba és sértene vérig valamilyen alaposan átgondolt, lenéző és gonosz megszólalásával. Még a Péterfi-Simon páros sem elég ahhoz, hogy megállítsák az elszabadult hajóágyút, aki szép lassan leszalámizza a saját szavazótáborát. Csak így tovább!

50 nappal a választás előtt az abszolút többség Orbán Viktort támogatja

A szombaton évértékelőt tartó Orbán Viktort az aktív magyar szavazók nagy többsége, 58 százaléka szeretné miniszterelnöknek, ráadásul a hivatalban lévő kormányfő népszerűsége az utóbbi 12 hétben rendre 50 százalék fölött volt. Baloldali kihívójának, Márki-Zay Péternek a támogatottsága a kampányidőszak kezdetekor lényegesen alacsonyabb: február elején az aktív szavazók mindössze 24 százaléka mondta azt, hogy őt szeretné kormányfőnek, ami esetében a második legrosszabb adat 2021 novembere óta – derül ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából, amely az elmúlt 12 hét adatait összegzi.

Századvég: egyre kevesebben számítanak Márki-Zay Péter választási győzelmére

Jelenleg tízből hét magyar úgy gondolja, hogy Márki-Zay Péter nem tudja legyőzni Orbán Viktort a tavaszi országgyűlési választásokon – derül ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felmérésének összefoglalójából.

Jakab Péter büszke a teljesítményére

De persze – szerinte legalábbis – nem ez számít.

Mérsékelt, de stabil előny a kormánypártoknál

A Fidesz-KDNP országos listáját a biztos szavazók 49 százaléka támogatja, míg a hat baloldali párt közös listáját csak 44 százalékuk – derül ki az Alapjogokért Központ friss közvélemény-kutatásából.

Kevesebben bíznak a baloldal sikerében

Elsősorban az életkörülményeiket féltik azok a válaszadók, akik a Real-PR 93. friss felmérése szerint tartanak attól, hogy a baloldal győzzön a választásokon. A fővárosban és vidéken is nőtt a kétkedők aránya – írja a Magyar Nemzet.

Tovább csökkent Joe Biden népszerűsége az Egyesült Államokban

Míg júniusban a megkérdezettek 50 százaléka ítélte meg pozitívan az elnök munkáját, addig szeptemberben már csak 44 százalékra rúgott arányuk – írja a Mandiner.

Vissza az oldal tetejére