Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szabadságharc

Interjú a haza bölcsével

Interjú a haza bölcsével

Köszöntjük olvasóinkat, a Bátor Flamingó barátait és előfizetőit! Mai időutazásunk 1849 nyarára repít minket vissza, egyenesen Zala vármegyébe. Itt, kehidai birtokán látogattuk meg nemzetünk nagy remetéjét, Deák Ferencet, ki egymaga véghezvitte azon csodát, mely a két hazában egyaránt bámulatra készteté a magyar ügy iránt csillapíthatatlan tűzzel lobogó híveket: úgy rejté el magát a köz elől, hogy azonközben nyomot is hagyott a lelkekben.

Gamerek tisztelegnek az ’56-os hősök előtt egy új CoD-videóban

Gamerek tisztelegnek az ’56-os hősök előtt egy új CoD-videóban

Ezt most nagyon eltalálták a Palóc Videotéka alkotói. A fiatalok a világhírű Call of Duty (CoD) videójátékot magyarították, 17 perces kisfilmben mutatták be a magyar fiatalság gerillaharcát a komcsik ellen az 1956-os forradalom idején.

A járvány miatt csak belső ünnepség lesz a Műegyetemen

A koronavírus-járvány miatt szűkebb körű koszorúzással és rektori köszöntővel tartanak megemlékezést október 23-a alkalmából a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) – olvasható az intézmény közleményében.

„Wittner Mária erkölcsi mérce, példakép”

„Wittner Mária erkölcsi mérce, példakép”

Németh Szilárd szerint Wittner Mária a saját szenvedésein, az 1956-ban tett tanúságtételén, harcán keresztül, majd a rendszerváltás utáni tevékenységével hozzájárult ahhoz, hogy ma Magyarország független ország legyen.

Birodalmi alattvalók legyünk vagy szabadok?

A sokszínû otthontalanság itt kopogtat az ablakunknál.

Szijjártó Péter: bátraknak és büszkéknek kell lennünk

A külgazdasági és külügyminiszter Gyõrben tartott beszédében elmondta, hogy 1956 ma azt mutatja, hogy bátraknak és büszkéknek kell lennünk, s ha kritizálnak minket, akkor nem a fejünket leszegve kell elsunnyogni, hanem ki kell állnunk magunkért.

A Jobbik ideológiai elitje és a magyar szabadságharc

A Jobbik házi elitképzõjében a '48-as magyar forradalom nagyjait hazaárulóknak, felforgatóknak tekintik. Ha Vona Gábor ennyire szívén viseli az akadémiája sorsát, felmerül a kérdés, hogy - legalább is a szellemi elitje tekintetében - a nagyon magyar Jobbik vajon mennyire magyar?

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére