Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: polkorrektség

Anya és apa helyett „komplex családokat” akar egy francia püspök

Anya és apa helyett „komplex családokat” akar egy francia püspök

Az egyik magas rangú francia katolikus püspök arra kérte fel a papokat, hogy az egyházmegyéjük keresztelési nyilvántartásaiban – a szülőkről szóló leírásban – alkalmazkodjanak az ország „egyre összetettebb családjaihoz”.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nõknek nincs pénisze

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemû közösséget, hogy ki kellett õt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

Trumpnak igaza volt

Az amerikaiak többsége szerint Donald Trump legutóbbi kijelentése - miszerint az MS-13 néven elhíresült bûnbanda tagjai "állatok" - teljesen rendben van, hiteles, mivel ez az igazság.

A világ legnépszerûbb pszichológusa szerint heteroszexuális, kétszülõs családokra van szüksége a civilizációnknak

A Kanadában élõ és ott is tanító klinikai pszichológus, Jordan Peterson neve a közép-európaiak számára kevésbé ismert, de itt, a 888.hu hasábjain már többször felbukkant a neve. Két nappal ezelõtti tweetje ismét egy hatalmas pofon azok számára, akik szerint a kétszülõs, heteroszexuális családmodellnek lehet valami életképes alternatívája a nagyvilágban.

Este 7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

A Lidl megint leretusálta a keresztet

Újabb keresztretusáló botrány történt a Lidl háza táján, ezúttal egy promóciós poszterrõl tüntették el a keresztet.

Ha eddig nem tudtad volna, most szólunk: a Gergely-naptár náci!

Ennek a ténynek az ismeretében pedig a briteknél búcsút kell inteni a jól ismert "Kr. e." azaz "Krisztus elõtt" kifejezésnek, mert túl kirekesztõ.

Éjszaka lett egy újabb kereszt a polkorrekt Lidl elõtt

A Lidl egyik budapesti üzlete elõtt ismét gyertyákból kirakott kereszttel tiltakoztak a német szupermarket-óriás kereszténytagadó magatartása miatt.

Magyarországra is jutott a Lidl polkorrekt, kereszténytagadó termékébõl

Óriási botránnyá nõtte ki magát Európa-szerte, hogy a német szupermarket-óriás eltüntette az ikonikus görög templomon lévõ kereszteket a termékeihez használt fotóról. Mostanra kiderült, hogy Magyarországra is jutott a muszakából.

Tönkrevágja a felsõoktatást a liberális világszemlélet

Az egyetemek egyre inkább behódolnak a liberalizmus jegyében cenzúrát követelõ hallgatóknak, az Egyesült Államok után most már Nagy-Britanniában is egyre több gondot okoz a polkorrektség.

Vissza az oldal tetejére