Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: országok

Országok, amelyek nagy árat fizetnek a következetlenül meghozott korlátozások miatt

Országok, amelyek nagy árat fizetnek a következetlenül meghozott korlátozások miatt

Világszerte a vakcina megjelenéséig az egyetlen és leghatékonyabb védekezés a vírus ellen a társas érintkezések minimálisra csökkentése, és az ennek érdekében a kormányok által meghozott korlátozások bevezetése. Azonban nem minden ország lépett időben, vagy épp ismerte fel azt, hogy mekkora veszélyt is jelent az állampolgáraikra nézve, ha nem kezdik meg a megfelelő szigorításokat.

Változott két ország járványügyi besorolása

Módosított két ország besorolásán az országos tisztifőorvos a járványügyi helyzetet értékelve a beutazási korlátázásokhoz kapcsolódóan. Piros besorolásból sárga besorolásúra változott Kanada, valamint sárga besorolásból zöld besorolásúra változott Portugália – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton a koronavirus.gov.hu honlapon.

Vírushíradó: csökkent a fertőzés terjedésének üteme

Világszerte 4 347 018-an fertőződtek meg a koronavírus-járványban.

Felmérés: a legtöbb európai nem kér a migrációból

A Pew Research Center amerikai kutatóintézet legfrissebb felmérése szerint világszerte kisebbségben vannak azok, akik határozottan pártolják a migrációt. Úgy tûnik, emberek millióinak ellenõrizetlen beengedése végül mégiscsak felelõtlen döntésnek bizonyult.

Jó hír: egyre nagyobb harmóniában élünk a környezõ országokkal

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint összességében még sosem voltak olyan kiegyensúlyozottak a kapcsolatok a szomszédos országokkal, mint most.

Luxembourg a leggazdagabb az EU-ban

Az egy fõre jutó bruttó hazai termék és az egy fõre jutó tényleges egyéni fogyasztás alapján is toronymagasan vezet a 28 tagország közül a nyugat-európai nagyhercegség.

Vissza az oldal tetejére