Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: külügyminiszterek

Felfüggeszthetik a héten a Moszkvával megkötött vízumkönnyítési megállapodást

Az EU külügyminiszterei támogatni fogják a Moszkvával kötött vízumkönnyítési megállapodás felfüggesztését – jelentette a Financial Times három, a tárgyalásokban részt vevő tisztviselőre hivatkozva.

Szijjártó: a NATO nem részese a háborúnak!

Szijjártó: a NATO nem részese a háborúnak!

Az Ukrajnában zajló háború idején legfontosabb kötelességünk hazánk biztonságának garantálása, amely feladatnak több dimenziója is van – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán.

Hét külügyminiszterrel folytatott kétoldalú tárgyalást Szijjártó Péter New Yorkban

Szijjártó Péter hét ország külügyminiszterével folytatott tárgyalást helyi idő szerint kedden New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés ülésszakának keretében.

Szijjártó Péter osztrák kollégájával egyeztetett a hegyeshalmi határnál

A találkozón Szijjártó Péter elmondta, hogy Ausztriával Magyarország szorosan együttműködik a világjárvány elleni küzdelemben is.

Az áruszállításról tárgyaltak a térség külügyminiszterei

Fenn kell tartani a nemzetközi áruszállítás akadálymentességét – közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán az osztrák, szlovák és cseh kollégájával tartott videokonferencia után.

Nincs egyetértés az unióban: mi lesz így a nyugat-balkáni államokkal?

Nem jutottak egyetértésre az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei a nyugat-balkáni államok csatlakozásának idõpontjával kapcsolatban, nem hivatalos, szófiai tanácskozásuk elsõ napján, csütörtökön.

A migráció lesz a kulcskérdés az uniós külügyminiszterek csúcstalálkozóján

Hétfõn üléseznek az uniós tagállamok külügyminiszterei Luxembourgban, ahol a védelem és a biztonság kérdése mellett a terrorizmus elleni küzdelemmel, valamint a migrációval foglalkoznak majd elsõsorban. Úgy tudni, hogy a politikusok elõkészítik majd a Keleti Partnerség novemberre tervezett brüsszeli csúcstalálkozóját.

Amerika szervezkedik az Iszlám Állam ellen

Az Egyesült Államok nemzetközi konferenciát szervez, amelyen az Iszlám Állam elleni harc lesz a téma.

Tillerson: együttmûködünk Oroszországgal, ha az az amerikai nép érdekében áll

Az USA kész együttmûködni Oroszországgal olyan ügyekben, melyek az amerikai emberek érdekeit szolgálják - jelentette ki az amerikai külügyminiszter, Rex Tillerson, miután megbeszélést folytatott orosz kollégájával.

Vissza az oldal tetejére