Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: közvélemény-kutatások

Változatlanok az erõviszonyok, továbbra is romokban az ellenzék

A Fidesz-KDNP négy közvélemény-kutató intézet méréseinek átlaga alapján az elõzõ havihoz hasonlóan 53 százalékot érne el egy most vasárnap tartandó választáson. Az ellenzék azonban katasztrofális eredményre számíthatna.

A Medián nem meri kimondani, hogy a baloldaliak antiszemiták

A megboldogult SZDSZ házi közvélemény-kutatója a saját adataiból sem meri levonni azt a következtetést, hogy a baloldalon egyre több antiszemita ember található. Nem baj, megtesszük helyettük mi.

Nem jött be a bekalkulált félelem

Avagy a vágyvezérelt újságírás multiplikátor hatása.

Minden társadalmi rétegben a Fidesz a legnépszerûbb

A Fidesz a legnépszerûbb párt a fiatalok, az idõsek, a középkorúak, a házasok, a nõk és a férfiak körében is mind százalékos arányban, mind számszerûsítve. A gendersemleges városi, gazdag Indexet írók körében nem végzett senki kutatást, de senki nem is kíváncsi rájuk.

Az ausztriai migránsok 43 százaléka szerint meg lehet verni a nõket

Graz városa megrendelt egy nagyobb kutatást arról, hogy a város muszlim lakossága hogyan gondolkozik a világról. Megdöbbentõ adatok kerültek nyilvánosságra.

Vona már saját magának is hazudik

Miután egybehangzóan a Jobbik jelentõs gyengülését mutatják a közvélemény-kutatások, Vona Gábor már arról beszél, hogy nem lehet hinni ezeknek a méréseknek. Ezzel azonban ugyanabba a csapdába esik, mint amibe 2014-ben a balliberális politikusok, akik minden mérés ellenére még a választás elõestéjén is gyõzelemmel hitegették magukat.

Mráz Ágoston: a Medián által mutatott elmozdulás valójában beállás a sorba

A Medián közvélemény-kutatása, amelyet a hvg.hu publikált, azt mutatja, hogy félmillió szavazó hagyta el a Fideszt. A friss felmérés szerint a kormánypárt támogatottsága a teljes népesség körében 37-rõl 31 százalékra esett vissza. A többi, áprilisi kutatásban nem látszódik ez a tendencia. A kérdésrõl Mráz Ágoston Sámuelt, a Nézõpont Csoport vezetõjét kérdeztük.

Bemutatjuk a francia elnökválasztás fõ esélyeseit

Vasárnap tartják Franciaországban az elnökválasztás elsõ fordulóját, ezért górcsõ alá vettük a fõbb jelölteket és esélyeseket.

Merkel erõsödik

Újabb felmérés jelzi Németországban Angela Merkel népszerûségének erõsödését.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére