Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kijárási tilalom

Európa számos országában még nem tudták eltörölni a kijárási tilalmat

Magyarországon május 22-én már elértük az ötmillió beoltottat, így előbb indulhatott újra az élet és a gazdaság, mint az európai uniós országok többségében. 

Fokozatos enyhítés lesz: kijárási tilalom este tíztől, négyzetméteres szabály az üzletekben

Fokozatos enyhítés lesz: kijárási tilalom este tíztől, négyzetméteres szabály az üzletekben

Megjelent a Magyar Közlönyben a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló kormányrendelet – közölte a kormany.hu szombaton.

A francia kormány szerint nem elég a járvány megfékezéséhez az éjszakai kijárási tilalom

A francia kormány szerint nem elég a járvány megfékezéséhez az éjszakai kijárási tilalom

A francia kormány több forgatókönyvet is tanulmányoz, beleértve a nagyon szigorú karantént is, miután a jelenleg érvényben lévő, délután 6 órakor kezdődő éjszakai kijárási tilalom nem elég hatékony a koronavírus-járvány megfékezéséhez – közölte a szerdai kormányülést és a védelmi tanács ülését követően Gabriel Attal kormányszóvivő.

Hollandiában zavargások törtek ki a kijárási tilalom bevezetése miatt

Hollandiában országszerte zavargások törtek ki vasárnap a koronavírus-járvány terjedése ellen bevezetett kijárási tilalom miatt, több mint 200 embert vettek őrizetbe a hatóságok – írja a Dutch News holland hírportál.

Valakinek autóval is az Örs vezér tér lett a végállomás

Valakinek autóval is az Örs vezér tér lett a végállomás

A kijárási korlátozást megszegve, jogosítvány nélkül száguldozott az éjszakában egy 15 éves fiú. Amíg „Bruce Willis” meg nem állította...

Szombat délután 6 órától kijárási tilalom lesz Franciaországban

Franciaország egész területén szombaton délután 6 órakor fog kezdődni az éjszakai kijárási tilalom, „legalább két hétig”, és a határellenőrzést is megerősíti a kormány a koronavírus korábbinál sokkal fertőzőbb változata terjedésének megfékezésére – jelentette be Jean Castex miniszterelnök.

Lettországban kijárási tilalmat vezettek be a hétvégéken

Éjszakai kijárási tilalmat hirdettek ki Lettországban január második felének hétvégéire vonatkozóan a koronavírus-járvány terjedésének feltartóztatására – közölte a LETA helyi hírügynökség, a rigai kabinet csütörtöki döntésére hivatkozva.

Szigorították a kijárási tilalmat Kelet-Franciaország 15 megyéjében

A koronavírus-járvány miatti éjszakai kijárási tilalom két órával korábban, délután hat órakor fog kezdődni szombattól Franciaország keleti részén, 15 megyében – jelentette be a kormányszóvivő.

Többször kellett intézkedniük a rendőröknek szilveszter éjjel

Többször kellett intézkedniük a rendőröknek szilveszter éjjel a kijárási tilalom megszegése, illetve pirotechnikai termékek használata miatt – közölte a rendőrség péntek reggel a honlapján.

Szigorítások jöhetnek jövőre Franciaországban

Emmanuel Macron francia államfő keddre összehívta a védelmi tanács ülését, miután az ország keleti részein erősödik a koronavírus-járvány terjedése.

Vissza az oldal tetejére