Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: jordánia

„Az ukrajnai helyzet további eszkalációja nyomán könnyen kontrollálhatatlanná válhat a konfliktus”

Magyarország szinte egyedüliként szólal meg a béke hangján Európában, sőt az egész nyugati féltekén az ukrajnai háborúval kapcsolatban, miközben a többség eszkalációs retorikát alkalmaz – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Jordániában.

Támogatást nyújtunk Jordániának, hogy ne legyen újabb migrációs hullámok kiindulópontja

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Jordániában tartózkodik, ahol bejelentette, hogy Magyarország átfogó támogatást nyújt az ország regionális stabilizációs szerepének megőrzéséhez.

Szijjártó: támogatni kell Jordániát, hogy megállítsák a migránsokat

Növelni kell a Jordániának juttatott európai uniós támogatások mértékét a menekültügyi kérdés kezelése érdekében - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ammáni sajtótájékoztatóján szerdán.

Kétszázezer fontot költött a brit állam egy al-Kaida-alvezér biztonságának szavatolására

A 71 millió forintnak megfelelõ közpénzt Abu Katadának, az al-Kaida brit szervezetét vezetõ szélsõségesnek a biztonságára költötte a brit állam. Erre azért volt szükség, mert a férfit csak úgy tudták kitoloncolni, ha utána szavatolták a biztonságát. A kitoloncolás ugyanis tilos, ha az eljárás alanyát kínzás fenyegeti. A brit állam ezért éveken keresztül figyeltette Katadát, hogy nehogy baja essen.

Duterte csapatokat ajánlott fel Jordániának az iszlamisták elleni harchoz

Rodrigo Duterte, a Fülöp-szigetek keménykezû elnöke csütörtökön Jordánia fõvárosában, Ammánban találkozott II. Abdullah jordán uralkodóval.

Létrejöhet egy palesztin konföderáció

Egy Jordániával való konföderáció létrehozását javasolta Mahmúd Abbász palesztin elnöknek a közel-keleti béketervrõl egyeztetõ amerikai tárgyalóküldöttség - jelentette vasárnap az izraeli média.

Terrorcunamit akadályoztak meg

Terrortámadásokat készültek végrehajtani biztonsági erõk és civil épületek ellen azok a terroristák, akiket megakadályoztak e terveik végrehajtásában a hét végén a jordániai különleges erõk.

Az USA továbbra is a kétállami megoldás mellett tette le a garast

Izrael után Jordániába látogatott a frissen kinevezett amerikai külügyminiszter. Ammánban, Jordánia fõvárosában a kétállami megoldásról beszélt, vagyis Izrael mellett egy önálló, független Palesztin állam mellett is kiállt az amerikai diplomácia vezetõje.

A jólét tudathasadása

Az állatvédõ mozgalmak néhány akciójukkal a jóléti társadalmak legbetegesebb vadhajtásai közé tartoznak, amelyek csak a gender- és feminista õrülethez mérhetõk. Egy mostani közel-keleti akciójuk rávilágít, mennyire tudathasadásosan szemlélik a világot, az embert az állat mögé helyezve.

Áder János gépét nem engedték felszállni

Magyar idõ szerint vasárnap fél kettõkor szállt volna fel a köztársasági elnököt, feleségét és a magyar delegációt szállító repülõgép a budapesti Liszt Ferenc repülõtérrõl Jordániába. Az indulás elõtt azonban kiderült, a gép mûszaki hiba miatt nem kapott felszállási engedélyt.

Vissza az oldal tetejére