Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Jen Psaki

Egy transznemű pszichológus szerint riasztó mértékben vált divatossá a nemváltás a gyerekeknél

Egy transznemű pszichológus szerint riasztó mértékben vált divatossá a nemváltás a gyerekeknél

A transzneműekkel foglalkozó pszichológus szerint riasztó mértékben kezdett el növekedni azon gyerekek száma, akik ellenkező neműnek vallják magukat. Úgy látja, hogy ezt a karantén és a közösségi média váltotta ki belőlük.

A Fehér Ház harcol a kiskorúak nemváltásáért

A Fehér Ház harcol a kiskorúak nemváltásáért

A Fehér Ház szóvivője, Jen Psaki erős kritikával illette azon, az amerikai Arizona és Oklahoma államokban aláírt törvényjavaslatokat, amelyek megtiltják a kiskorú transzneműek nemváltását, valamint megtiltják a „transznők” – ám valójában biológiailag férfiak – részvételét a női sportokban. A hazai balliberális oldal következetesen álproblémának titulálja a transzlobbi nyomulását, miközben az Egyesült Államokban egyre elkeseredettebb harcot folytatnak a józan ész oldalán álló konzervatívok.

Jen Psaki figyelmeztette a republikánusokat, hogy ne akadályozzák a kiskorúak nemátalakító beavatkozásait

A Fehér Ház sajtótitkára úgy fogalmazott, hogy a transz-műtétek és kezelések ellen küzdő republikánusok „egy cinikus tendenciát követnek, amely pusztán pártpolitikai okokból támadja a sebezhető transznemű gyerekeket”.

Floridában is nemet mondtak az óvodákban történő nemi identitásról szóló oktatásra

Csütörtökön a floridai képviselőház elfogadta a HB 1557-es törvényjavaslatot, amely megtiltaná az iskolai körzeteknek, hogy az általános iskolai osztályokban bátorítsák a szexuális irányultságról vagy a nemi identitásról szóló tanórai vitát.

A Fehér Ház sajtófőnöke a szabad sajtóval szembeni tiszteletet ígér

A valóság és az átláthatóság kormányzásba való visszaemelését ígérte a Fehér Ház új sajtófőnöke szerdán a Joe Biden elnök washingtoni beiktatása után néhány órával megtartott első sajtóértekezletén.

Obama korábbi kommunikációs igazgatója: a diplomácia alapvető eszköze az, amivel Trumpot vádolják a demokraták

Obama korábbi kommunikációs igazgatója: a diplomácia alapvető eszköze az, amivel Trumpot vádolják a demokraták

Pillanatnyilag a demokrata képviselőház a politikai megvesztegetés ürügyével próbálja elmozdítani Donald Trumpot, Obama korábbi tanácsadója szerint viszont ez a diplomácia alapeszköze, amivel minden amerikai elnök élt.

Vissza az oldal tetejére