Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: idõközi választások

Ismét fölényesen győztek a kormánypárti jelöltek az időközi választásokon

Több helyen a baloldali ellenzék nem is tudott, vagy nem is akart jelöltet állítani. Budaörsön és Dunaújvárosban is kudarcot vallottak.

Budapesten három kormánypárti és egy ellenzéki jelölt nyert a kerületi időközi választásokon

Karácsony Gergely úgy fogalmazott: „csalódást keltő eredmények születtek az ellenzéki pártok számára”.

Időközi választások vasárnap: foltozzák a demokratikus deficitet

Orbán Viktor szerint a következő két évnek a választási esztendő utáni kormányzásról, az országépítésről kell szólnia, ám a különböző okok miatt előállt demokratikus deficiteket persze folyamatosan helyre kell állítani. Ezért kerül sor vasárnap az idei első időközi választásokra. Banán, Cserépváralján és Esztergályhorvátiban polgármestert, Lakhegyen polgármestert és képviselőket, Orosházán és Lendvadedesen pedig önkormányzati képviselőt választanak.

Bannon elárulta, hogy maradhat Trump sikeres

Közelednek a novemberi, félidõs választások az Egyesült Államokban, ennek kapcsán osztotta meg gondolatait Steve Bannon, Trump korábbi kampányfõnöke és fehér házi fõstratégája.

A vébédöntõ mellett idõközi választások miatt is lehet izgulni vasárnap

Július 15-én vasárnap összesen 6 településen tartottak idõközi választást. Veszprémben, Miskolcon és Sopronban egy-egy önkormányzati képviselõt választhatnak meg a szavazók. Ágon és Vaspörben polgármestert választottak. A legnagyobb hype talán a miskolci önkormányzati képviselõ-választás körül volt, az ellenzék ugyanis Rokker Zsoltit indította nagy reményekkel. Vajon a miskolci 12-es az új Hódmezõvásárhely?

Józsefváros után három megyeszékhelyen is idõközi választások jönnek

Önkormányzatiképviselõ-választást tartanak három megyeszékhelyen is: Miskolcon, Sopronban és Veszprémben. A bevándorláspárti ellenzék abban bízik, hogy lehet esélye, de már eléggé elbátortalanodott a taktikázást illetõen.

Két településen tartanak ma idõközi önkormányzati választásokat

Két településen rendeznek ma idõközi önkormányzati választást: a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ópályiban polgármestert és képviselõket, a Veszprém megyei Németbányán polgármestert választanak.

Vissza az oldal tetejére