Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hülyék 2018

A szánkók után most éppen magát égette az ellenzék

Kunhalmi Ágnes az ajtónak rohant, Hadházy Ákos a földön fetrengett, Szél Bernadett pedig úgy rohant ki az MTVA épületébõl, mintha épp véget ért volna az Ozora.

"Bukik az Orbán": visszatér Demszky

Demszky Gábor a 24.hu-nak adott veretes interjújában brékingel egyet, és bejelenti, hogy tervezi a politikába való visszatérését. Tudja. Meri. Teszi.

Gyurcsányék most mégsem akarják megdönteni a diktatúrát

A kormány továbbra is a helyén maradhat, köszönjük meg szépen Gyurcsány Ferenc Úrnak, akinek kegyelmébõl tovább épülhet az elnyomó rezsim.

Három ellenzéki majdnem összeverekedett az ATV stúdiójában

Vona Gábor mikrofonállványaként is funkcionáló Rangos Katalin beszólt a körteembernek hívott Gulyás Balázsnak, aki elõzõleg lepistabácsizta Vágót, aki a mûsorvezetõt is megfenyegette. Az alábbi balhés felvétel jól körülírja az ellenzék mibenlétét, valamint a szellemi és a mentális állapotát.

Vesztesek 2018: akkora a feszkó az LMP-ben, hogy rátámadtak Hadházyra

Sajtóinformációk szerint Sallai R. Benedek, az LMP országgyûlési képviselõje szombaton, a párt egy visszalépett képviselõ-jelöltjének etikai bizottsági meghallgatásán nekitámadt Hadházy Ákos társelnöknek.

AFP: Soros György Magyarország miniszterelnök-jelöltje

A nemzetközi sajtó lebuktatta a milliárdos spekulánst. Az AFP fotóbankja szerint Soros Györgyre is lehet majd szavazni április 8-án.

Hidzsábot kéne hordania minden migránssimogató fehérnépnek

Soros migránsbetelepítõ szervezetének, a Migration Aidnek a volt szóvivõje, Zsohár Zsuzsa úgy döntött, hogy hidzsábot visel a választások napjáig. Mondjuk más választása nagyon nem is lehetett.

Milyen meglepõ: nem született megállapodás a baloldali pártok egyeztetésén

Nem állapodott meg egymással a választási együttmûködésrõl az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Demokratikus Koalíció a három párt, illetve pártszövetség vezetõinek vasárnap délutáni fõvárosi egyeztetésén.

Karácsonyék bevallották, hogy az ördöggel is készek összefogni

De hát Gergõ... Nektek már ott van Gyuri bácsi. Az majdnem ugyan az.

Hülyék 2018: Soros árnyéka vetül az új árnyékkormányra

A balliberális oldal legnagyobb vasárnapi performansza, hogy Karácsony Gergely bemutatta "árnyékkormányát", vagyis azokat az embereket, akik vezetõ posztot vállalnának egy Karácsony-kormányban. Lehet, hogy jobban jártak volna, ha inkább pihenésre vagy aktív kikapcsolódásra használják fel a mai csodásan szép idõt.

Vissza az oldal tetejére