Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: honvédelmi miniszter

2022-ben is biztosítottak a források a haderő fejlesztésére

Erős Magyarország nem létezhet erős honvédség nélkül, amely mindenkor kész és képes garantálni hazánk, honfitársaink és szeretteink biztonságát – közölte Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Magyarország Kormánya Facebook-oldal hétfői videóbejegyzésében.

Megérkeztek hazánkba a német Leopárdok – KÉPGALÉRIA

Megérkeztek hazánkba a német Leopárdok – KÉPGALÉRIA

Ünnepélyes keretek között vette át az első négy Leopard 2A4HU típusú harckocsit a Krauss-Maffei Wegmann (KMW) harcjárműgyártótól Benkő Tibor honvédelmi miniszter a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyájában. Az új páncélosok a 40 éve rendszerben lévő orosz T-72-eseket váltják le a Zrínyi 2026 haderőfejlesztési program keretében.

Újabb stratégiai vállalatoknál állítottak fel Honvédelmi Irányító Törzseket

Újabb stratégiai vállalatoknál állítottak fel Honvédelmi Irányító Törzseket

Csütörtökön 93-ra nőtt azon vállalatok köre, amelyeknél a Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoport döntésének eredményeként Honvédelmi Irányító Törzsek segítik a biztonságos és zavartalan működést az ország ellátásbiztonságának érdekében – közölte Benkő Tibor honvédelmi miniszter a honvedelem.hu portálon.

Benkõ Tibor: Magyarországnak erõs hadseregre van szüksége

Magyarországnak olyan erõs hadseregre van szüksége, amelyet a NATO bárhol a világon alkalmazni tud a szövetséges országok békéje és biztonsága érdekében - mondta a honvédelmi miniszter szombaton, a Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhely tizedik évadának megnyitó ünnepségén.

Légvédelmi rakétarendszerek beszerzésével folytatódik a Magyar Honvédség fejlesztése

Benkõ Tibor honvédelmi miniszter a honvéd tisztikar elõtt megtartott évértékelõ és feladatszabó vezetõi értekezletén többek között arról beszélt, hogy hamarosan sor kerül új légtérvédelmi rakétarendszerek beszerzésére is a Magyar Honvédség számára, illetve bejelentette, hogy idén tavasztól a honvédségi állomány tagjai megvásárolhatják az általuk bérelt szolgálati lakásokat.

Orbánék helyrepofozzák a magyar légvédelmet is

Helikopterek, csapatszállítók, futárgépek, tankok, önjáró lövegek, lõfegyverek, most meg a légvédelem. Mi lesz itt, kérem szépen?

Benkõ Tibor: a Nyugat-Balkán stabilitásához hozzájárulnak a magyar katonák is

Az ukrán-orosz konfliktus és a Nyugat-Európát veszélyeztetõ terrorizmus miatt is szükség van az erõs, ütõképes, korszerû felszereléssel és fegyverzettel ellátott Magyar Honvédségre - mondta el a honvédelmi miniszter egy budapesti biztonságpolitikai konferencián.

Benkõ: a katonák a béke megõrzését szolgálják

A katonák nem háborúra készülnek, a biztonság és a béke fenntartásáért és megõrzéséért teljesítenek szolgálatot - hangoztatta Benkõ Tibor honvédelmi miniszter a vasárnap Budapesten tartott altisztavatáson.

Meg kell védenünk Európa külsõ határait, a családok és a nemzetek biztonságát

Simicskó István honvédelmi miniszter a köztévé reggeli mûsorában beszélt.

Simicskó: növekedési pályára állt a Magyar Honvédség

A kormány döntése értelmében a honvédelmi költségvetés 2024-re eléri a GDP 2 százalékát, ennek nyomán a Magyar Honvédség növekedési pályára állhat - mondta a honvédelmi miniszter.

Vissza az oldal tetejére