Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hont andrás

A DK elefántnak akart látszani, de kis egér lett belőle

A DK elefántnak akart látszani, de kis egér lett belőle

A Demokratikus Koalíciót nagyon mellbe vághatta az az óriási különbség, amely a Békemenet résztvevőinek hatalmas száma és a gyurcsányisták Hősök terén tartott nagygyűlésén megjelenteké között volt. Így mai sajtótájékoztatójukon azonnal törvénytelenségről kajabáltak, és számlákat követelnek a buszoztatás költségeiről.

A közéletben jelen lévő baloldali-liberális embertípusról

A közéletben jelen lévő baloldali-liberális embertípusról

Létezik a hazai közéletben egy baloldali-liberális embertípus, amely már hosszú évtizedek óta mást sem csinál, mint a zsigeri gyűlölettől vezérelve meggyaláz mindent, ami magyar és keresztény.

Megint összevissza beszél a HVG megmondóembere

Megint összevissza beszél a HVG megmondóembere

Hont Andrásnak kicsivel több mint egy hét kellett, hogy felfogja, nem biztos, hogy magas intelligenciaszintre vall, ha valaki egy 52 százalékos Fidesz-győzelem után bukást jövendöl.

Hont: jöjjenek a migránsok a magyar gyerekek helyett

A HVG szocialista kemény magjához tartozó Hont András nem támogatja a családvédelmi akciótervet.

Hont András és a "Marianna-árok"

Van úgy, hogy az ember kivár. Olyan is elõfordul, hogy eltemeti a múltat. Ha azonban Hont András újságíróval és Gábor György filozófussal kell hadakoznia, mert nevezettek belekóstolgatnak, akkor az okos ember csak legyint, továbblép, mert rövid az élet, hogy nevezettekkel bármirõl is hosszan diskuráljunk. Csakhogy. Az a fránya csakhogy.

Vlagyimir Iljics Lenin szerepében tûnt fel Hont András

A tegnap este megrendezésre kerülõ Kossuth téri értelmiségi találkozón feltûnt a magyar sajtótörténet "legfüggetlenebb" publicistája is, aki a baloldali közhangulatot meglovagolva kicsit visszarepült 1917-be, egyelõre nem állt a randalírozók élére, de szinte biztos, hogy tegnap este a mennybe ment.

Hont András kicsit elérzékenyült a zsidózó jobbikos lemondásán

A HVG eszdéeszes kemény magjához tartozó Hont András megsiratta a jobbikos Szávayt.

Szar lehet Hont Andrásnak lenni

A "morál" és a "szakma" földi megtestesítõjének a szerepében tetszelgõ Hont András egy hosszú, unalmas, de felettébb szórakoztató poszttal aranyozta be a vasárnapunkat.

Úgy sivalkodik Hont András, mintha nem lenne holnap

Nagyon úgy tûnik, a HVG munkatársa, Hont András mindenáron azt akarja, hogy foglalkozzunk vele: most éppen Heller Ágnest vette védelmébe amolyan igazi demokrata stílusban.

A genderlobbi érdekében hazudik a HVG-n futtatott MTA-doktor

Petõ Andrea - írói álnevén Nina Stein - a Soros-egyetem tanára, az MTA doktora a szélsõbaloldali HVG-nek adott interjújában nemcsak az általa képviselt áltudományos hazugságokról beszélt az egynemû családok jótékony hatását illetõen, hanem rágalmazó hangnemben próbálta támadni Bagdy Emõkét, Magyarország egyik legkiválóbb klinikai szakpszichológusát pusztán azért, mert Bagdy munkássága nem illeszkedik a Petõ-féle felforgató, liberális kuruzslás mûvészetébe.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére