Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: egyetemisták

Ingyenjegyet kapnak az EFOTT-ra a védekezésben részt vevő hallgatók

Kilencezer ingyenes belépőt oszt szét az Innovációs és Technológiai Minisztérium azon egyetemisták között, akik részt vettek a koronavírus elleni harcban.

Szörnyethalt több egyetemista, miután lezuhant a legfelső szintről | VIDEÓ

Legalább hét bolíviai diák szörnyethalt, miután lezuhant egy egyetemi épület legfelső szintjéről – jelentette kedden a helyi média.

Gyurcsányék tudatos politikai hangulatkeltése a jogállamisággal szemben

Gyurcsányék tudatos politikai hangulatkeltése a jogállamisággal szemben

A Facebookon osztott meg Gyurcsány egy friss videót, amelyen Zoomolj Ferivel! címen egyetemistákkal, középiskolásokkal beszélgetett.

Késsel estek egymásnak arab diákok a Szegedi Egyetem könyvtárában

Késsel estek egymásnak arab diákok a Szegedi Egyetem könyvtárában

Életkép Botka László városából: két arab származású hallgató szólalkozott össze az egyetemi könyvtárban, az egyik fél kést rántott.

Olasz baloldali egyetemisták Matteo Salvini meggyilkolására buzdítanak

Egy olasz egyetem, az Autonomous University Collective (CUA) hallgatói Matteo Salvini meggyilkolását propagáló poszterekkel álltak elõ. Hatalmas a felháborodás az ügyben.

Itt vannak a felvételi ponthatárok

Csak tavalyhoz képest esett vissza a felvételizõk száma, az idei adat nagyjából megegyezik a 2016-ot megelõzõ néhány év számaival. Akkor pedig kifejezetten jónak számít az idei létszám, ha figyelembe vesszük, hogy az érettségizõk száma évrõl évre csökken - mondta Stéger Csilla, az Oktatási Hivatal elnökhelyettese.

Minden negyedik cseh orvostanhallgató külföldre megy

Külföldön készül munkát vállalni tanulmányai befejeztével a cseh orvostanhallgatók több mint negyede - derült ki abból a felmérésbõl, amelyet a prágai Health Care Institute szervezet készített a cseh orvosi egyetemek 4., 5. és 6. éves hallgatói körében.

Ismét összecsaptak a rendõrök és az egyetemisták Bolognában

Ismét összecsapásokra került sor a baloldali egyetemisták és a rendõrség között az olaszországi Bolognában. A hallgatók egy része napok óta tiltakozik, míg mások a tüntetések végét sürgetik.

1956 forradalmárjai ámulatba ejtették a világot

A szegedi diákok nem születtek forradalmároknak, mégis hõsökké váltak - jelentette ki Áder János a Magyar Egyetemisták és Fõiskolások Szövetsége (MEFESZ) megalakulásának hatvanadik évfordulóján rendezett ünnepségen vasárnap Szegeden.

Az '56-os forradalom gyújtólángjára, a MEFESZ-re emlékeztek Szegeden

A Magyar Egyetemisták és Fõiskolások Szövetsége (MEFESZ) megalakulásának 60. évfordulójára emlékeztek a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) jubileumi tisztújító közgyûlésén szombaton Szegeden.

Vissza az oldal tetejére