Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: cöf-cöka

A kettős mércét szentesítette az Európai Unió Bírósága

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) vezetősége úgy látja, hogy az Európai Unió Bírósága szentesítette a politikai alapú kettős mércét a jogállamisági mechanizmussal kapcsolatos szerdai ítéletével.

Figyelmeztették Márki-Zay Pétert

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) vezetősége arra figyelmezteti Márki-Zay Pétert, hogy – futballnyelven szólva – fejezze be az „utánrúgásait”, mert ezekért a normális társadalmi élet szereplőitől is „kiállítás” jár.

Szellemi honvédőkre van szükség

Szellemi honvédőkre van szükség

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) által szervezett díjátadó ünnepségen beszélt Varga Judit igazságügyi miniszter, a szellemi honvédelem fontosságáról.

Az európai őslakosságot semmibe vevők vádolják rasszizmussal Magyarországot

Az európai őslakosságot semmibe vevők vádolják rasszizmussal Magyarországot

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) kuratóriumának elnöke szerint azok vádolják rasszizmussal és antiszemitizmussal Magyarországot, akik semmibe veszik Európa őslakosságát, és saját nézeteiket akarják ráerőltetni.

Hoppá! Nyomozás indult Niedermüller uszító szavai nyomán

Hoppá! Nyomozás indult Niedermüller uszító szavai nyomán

Közösség elleni uszítás bűntett gyanújával indított nyomozást a Gyurcsány-párt polgármestere, Niedermüller Péter „fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakra” vonatkozó kirekesztő megjegyzése miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda – jelentette be Facebook-oldalán az ügyben feljelentést tett Civil Összefogás Fórum. Ha az ügy Niedermüller elmarasztalásával végződik, akár három évet is kaphat.

Niedermüller garázdaságot is elkövethetett

Továbbra sem csitul a Gyurcsány-párt polgármestere, Niedermüller Péter kijelentései miatt kirobbant botrány. Újabb gyanúsítási okkal jelentették fel Niedermüllert.

CÖF-CÖKA: eddig ötezren írták alá a centrumkórház megépítését támogató petíciót

Néhány nap alatt ötezren írták alá a XI. kerületbe tervezett dél-budai centrumkórház megépítését támogató petíciót – közölte az ívet elindító Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője pénteken az M1 aktuális csatornán.

Lomnici: A Békemenet megmutatta, hogy a nemzeti tábornak vannak még tartalékai

A csütörtöki Békemenet felemelõ és kivételesen jól sikerült esemény volt a nemzet fõvárosában, és azt is demonstrálta: a nemzeti tábornak vannak tartalékai, muníciója - jelentette ki ifjabb Lomniczi Zoltán egy pénteki lakossági fórumon, a Heves megyei Kiskörén.

Így hangolódik rá a CÖF és a Gazeta Polska a Békemenetre

Szép számban érkeztek hazafiak a CÖF-CÖKA és a Gazeta Polska civil klubjai által megtartott hagyományos megemlékezésre, melyet a Bem József téren tartottak meg. Korábban megírtuk, ugyanitt és még a Margit hídon is gyülekeznek a Békemenet résztvevõi is, akik a Kossuth térre vonulnak át 14 órára, a miniszterelnöki beszédre.

Vissza az oldal tetejére