Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: beregszász

Beregszász elukránosítását javasolja egy ukrán politikus

Az ukrán államnak fel kellene vásárolnia az áttelepült kárpátaljai magyarok üresen álló otthonait kelet-ukrajnai menekültek számára, aminek köszönhetõen megszûnne Beregszász magyar jellege, és nem kellene katonaságot állomásoztatni a városban - javasolta Viktor Baloga, az ukrán parlament kárpátaljai képviselõje, a Jedinij Centr párt elnöke az Ukrajinszka Pravda ukrán portálon szerdán megjelent cikkében.

Csütörtökön akár meg is szakadhatnak a diplomáciai kapcsolatok Magyarország és Ukrajna között

Az ukrán külügyminisztérium csütörtökön diplomáciai jegyzékben tájékoztatja Magyarországot arról, hogy a beregszászi magyar konzulnak el kell hagynia Ukrajnát - közölte Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter szerdán Kijevben.

Ukrán külügyminiszter: meg kell oldani a kettõs állampolgársággal kapcsolatos jogi ellentmondásokat

Ukrajnán belüli társadalmi vita keretében "okosan" kell megoldani a kettõs állampolgársággal kapcsolatos jogi és biztonsági ellentmondásokat, mert a probléma messze túlmutat az ukrán-magyar viszonyon - írta Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter a Jevropejszka Pravda ukrán portálon szerdán közölt cikkében.

Ukrán ellenzéki képviselõ: ostobaság a magyar konzul kiutasítása

Ostobaságnak és az ukrán kormányzat részérõl felelõtlenségnek nevezte a beregszászi magyar konzul kilátásba helyezett kiutasítását Ukrajnából Nesztor Sufrics, az ellenzéki Életért párt képviselõje kedden a kijevi parlamentben, újságíróknak nyilatkozva.

Ukrán bosszú: még a héten kiutasítják a beregszászi magyar konzult

Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter a Facebookon közzétett videoüzenetében kifejtette: Kijev még ezen a héten kiutasítja a beregszászi magyar konzult, amennyiben Budapest nem hívja vissza õt.

Brenzovics: provokáció lehetett a rejtett videózás a beregszászi konzulátuson

Elõre kitervelt provokáció lehetett a titkos felvételek készítése az állampolgársági eskütételrõl a beregszászi magyar konzulátuson, miként a nyilvánosságra kerülése is jól idõzítettnek látszik a magyar és az ukrán külügyminiszter találkozója elõtt - mondta a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke az M1 aktuális csatorna esti mûsorában szombaton.

Beépített ukrán határõr készítette a felvételt az állampolgári eskütételrõl a beregszászi magyar konzulátuson

Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szerint egy beépített ukrán határõr készítette azt a felvételt, amely az elsõdleges muníciót szolgáltatta a kárpátaljai magyarok ellen zajló boszorkányüldözéshez.

Ukrajna nemzetközi értelemben egyre demokratikusabb

Álljunk hozzá empatikusan. Kurva szar lehet ukrán nacionalistának lenni. A hozzánk közel esõ végeken kétségeid vannak, hogy nem vagy-e inkább lengyel, a nyelved pedig nem orosz-e. És ha mélyre ásol, nem enyhülnek a kétségek.

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

Ha az ukrán fél konzult utasít ki, az nem maradhat azonnali arányos válasz nélkül magyar részrõl, ezt azonban remélhetõleg el lehet kerülni - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten.

Kiutasíthatják a beregszászi magyar konzult

Nem zárta ki a beregszászi magyar konzul kiutasítását Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter, miután szerdán a YouTube videómegosztón egy rejtett kamerával készült felvétel jelent meg, amelyen ukrán állampolgárok magyar állampolgársági esküt tesznek Magyarország beregszászi konzulátusán.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére