Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: agrár

Nagy István: az agráriumnak segítséget jelentő intézkedéscsomag jelent meg

Nagy István: az agráriumnak segítséget jelentő intézkedéscsomag jelent meg

A gazdaságvédelmi akcióterv részeként megjelent az első, az agrárium számára célzott segítséget jelentő intézkedéscsomag a Magyar Közlönyben.

Több ezer gazda vonult fel az ökofasiszták ellen Németországban

Több ezer gazda rendezett hatalmas traktoros felvonulást Németország nagyvárosaiban az egyre szigorúbb zöldpolitika és a városi liberálisok által gerjesztett, vidékieket megcélzó gyűlölet ellen. 

Fazekas nem lesz agrárminiszter

Újabb információ derült ki a kormányalakításról.

A Skynet hamarosan átveszi az uralmat a búzatáblák felett

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. konferenciasorozatának újabb állomásán jártunk, amelyet a témára való tekintettel kivételesen a Tokaj-Hegyaljához tartozó Tállyán rendeztek meg. A konferencián kiderült, hogy milyen eszközökkel igyekszik segíteni a kormányzat a gazdáknak, milyen finanszírozási lehetõségek vannak, és az is, hogy a Skynet hamarosan átveszi az uralmat a búzatáblák fölött.

Rendesen kibaltázott velünk az EU

Magyarország nem tarthat igényt a gyümölcs- és zöldségágazatban mûködõ termelõi szervezeteknek 2009-ben kifizetett támogatások teljes uniós visszatérítésére - erõsítette meg az Európai Unió Bírósága az Európai Unió Törvényszéke korábbi megállapítását.

"Az uniós agrárpolitikának gazdabarátnak kell lennie"

Magyarország és Románia összehangolja agrárdiplomáciai erõfeszítéseit az uniós agrárpolitika (KAP) tervezésében és alakításában - állapodott meg Fazekas Sándor földmûvelésügyi miniszter és Achim Irimescu román mezõgazdasági és vidékfejlesztési miniszter szombaton a romániai Szilágyperecsenben.

Vissza az oldal tetejére