Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus

CÍMKE: szakértő

Szakértő: társadalmi forrás van az egész Európai Unióban

Komplex biztonsági kockázatokat jelent a migráció - jelentette ki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem terrorelhárítási tanszékének megbízott vezetője.

A terror még mindig hatalmas árnyékot vet Nyugat-Európára

A terror még mindig hatalmas árnyékot vet Nyugat-Európára

amerika, london, párizs

Tavaly Londonban és Brüsszelben is késes terrortámadás történt. Az elkövetők mind a két városban iszlamisták voltak.

Salvini ma már simán megnyerné a választást

Szomráky Béla Olaszország-szakértő szerint Matteo Salvini olasz belügyminiszter némi jobbközép szövetségesi háttérrel "simán" megnyerné a választást, ha kiírnák.

A migráció dönti el Svédország sorsát is

Flamm László történész, külügyi szakértő szerint Svédország lesz a következő olyan ország, ahol a migráció kérdése dönti majd el a választásokat szeptemberben.

"A migránsok 85-90 százaléka gazdasági bevándorló"

A migránsok 85-90 százaléka gazdasági bevándorló, csak 10-15 százalékuk valódi menekült - közölte Horváth József biztonságpolitikai szakértő.

A Jobbik továbbra is balra tolódik

Deák Dániel politológus, a Figyelő munkatársa úgy fogalmazott, hogy a Jobbik végleg szakítani akar nemzeti jobboldali identitásával, és a balliberális oldalon keres magának helyet.

"Rövid életű lesz a befogadó spanyol migrációs politika"

A baloldali spanyol kormány ingatag parlamenti háttere miatt várhatóan rövid életű lesz a befogadó spanyol migrációs politika - jelentette ki a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatója.

Megbuktatnák új elnöküket a jobbikosok

Megbuktatnák új elnöküket a jobbikosok

kétharmad

Sajtóértesülések szerint a bukott Vona Gábor visszatérését készítheti elő az ötlettelen, krízist kezelni képtelen új pártvezetés. A Jobbik korábbi pártelnöke állítólag azt tervezi, hogy a következő tisztújításon tér vissza, ugyanis addigra tovább süllyedhet a párt támogatottsága és megmentőként térhet vissza. Szakértők szerint a párt jelenlegi vezetése képtelen kezelni a kialakult krízishelyzetet.

Svédországban egyre kezelhetetlenebb a helyzet

Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint kezd kezelhetetlenné válni a helyzet Svédország déli részén a bevándorlók miatt.

Mráz: sikeres volt a magyar-német kormányfői találkozó

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője szerint Magyarország szempontjából sikeres volt Orbán Viktor miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár csütörtöki találkozója Berlinben.

Egyre népszerűbb a magyar migrációs politika

Pócza István, a Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint az Európai Unió egyre több tagállama, most például Olaszország követi a magyar migrációs politikát.

"Újra kell gondolni Európa iszlámhoz fűződő viszonyát"

Újra kell gondolni Európa iszlámhoz fűződő viszonyát - mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1-nek azzal a liege-i lövöldözéssel kapcsolatban, amelyben egy belga férfi két rendőrrel és egy civillel végzett.

Vergődik az unió liberális elitje

Vergődik az unió liberális elitje

kétharmad

Boros Bánk Levente politológus szerint az ötlet, amely a jogállamisághoz kötné az uniós támogatásokat, nem más, mint az unió liberális elitjének vergődése.

Az ellenzéki pártok még mindig április 8-a hatása alatt állnak

Az ellenzéki pártok még mindig április 8-a hatása alatt állnak

kétharmad

Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója szerint világosan látszik, hogy az ellenzék pártjai még mindig a választás hatása alatt állnak, és nem találják a megoldást a folytatásra. Az M1 műsorában elmondta, hogy a Jobbik élte meg a legnagyobb vereségként a választás eredményét.

Az Iszlám Állam fogja Európába küldeni a bevándorlókat

Az Iszlám Állam fogja Európába küldeni a bevándorlókat

amerika, london, párizs

ENSZ világélelmezési felelőse szerint ismét szervezkedik a terrorszervezet.

"Az ellenzék papás-mamást játszik a homokozóban"

Boros Bánk Levente az M1-nek adott interjújában elmondta, hogy jelenleg senki sem hiszi el az ellenzéki pártoknak, hogy bármire alkalmasak lennének. A szakértő úgy fogalmazott, a legutóbbi két tüntetésen is láthatóvá vált, hogy a résztvevők megkérdőjelezik a tevékenységüket.

"A balliberális pártok a fővárosban és az idősek körében rendelkeznek már csak támogatókkal"

Deák Dániel politológus, az M1 reggeli műsorában úgy értékelte a választások eredményét, hogy a Fidesz-KDNP maradt az egyetlen néppárt Magyarországon.

Nógrádi: Európa egységes még soha, sikeres pedig már régóta nem volt

Nógrádi: Európa egységes még soha, sikeres pedig már régóta nem volt

kétharmad

Emmanuel Macron egy olyan programmal lett Franciaország köztársasági elnöke, amely szerint egy "egységes, sikeres Európát akar", erre azonban kevés esély mutatkozik - jelentette ki Nógrádi György.

Az ENSZ nem tudja hatékonyan kezelni a szíriai válságot

Nem tudja hatékonyan kezelni a szíriai válságot az ENSZ Biztonsági Tanácsa - mondta Kis Benedek József nemzetbiztonsági szakértő az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A németek kezdenek felébredni a migránsálomból?

A németek kezdenek felébredni a migránsálomból?

amerika, london, párizs

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 hétfő reggeli műsorában elmondta, hogy a németek elkezdtek a terrorizmus kérdésével foglalkozni, ezt jól mutatja, hogy a rendőrség vasárnap azonnal intézkedett, amikor arról értesült, hogy a berlini félmaratonon késelést akarnak végrehajtani.

Galló: az ellenzék elriasztotta a saját szavazóit

Galló Béla politológus az M1 hétfő reggeli műsorában elmondta, hogy az ellenzéki pártok a tehetségtelenségükkel riasztották el maguktól a szavazókat a vasárnapi országgyűlési választáson, emellett a pártok nem értették meg, hogyan hatott az emberekre a migrációs válság.

Lánczi: a Békemenet egy erődemonstráció, több százezren voltak az utcákon

Lánczi Tamás, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója az M1 esti műsorában csütörtökön elmondta, hogy az országgyűlési választás tétje nagy, olyan nemzeti kérdésekről döntenek a magyar választópolgárok, amelyek hosszú időre meghatározhatják az ország jövőjét.

Deák Dániel: ennek a választásnak az a tétje, hogy ne kelljen tízezer migránst befogadni

Deák Dániel: ennek a választásnak az a tétje, hogy ne kelljen tízezer migránst befogadni

kétharmad

Deák Dániel, a Figyelő munkatársa az M1 vasárnap reggeli műsorában elmondta, hogy a bevándorlással egyedül a kormánypártok szállnak szembe.

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

amerika, london, párizs

Az Iszlám Állam nem állt le, bár egyre több területet vesztenek el, egyes embereket még mindig könnyen tudnak mozgósítani szerte Európában.

Az új német kormány migránspolitikája közeledhet a V4-ek álláspontjához

Az új német kormány migránspolitikája közeledhet a V4-ek álláspontjához

kétharmad

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 reggeli műsorában beszélt részletesen az új német kormányról, amely minden jel szerint a jövő héten alakul meg.

Tovább erősödik az olasz jobbközép koalíció

A vasárnap tartott olaszországi parlamenti választás részeredménye alapján feltételezhető, hogy a legtöbb egyéni mandátumos körzetben is jobbközép jelölt nyer - mondta Tanács-Mandák Fanni Olaszország-szakértő.

A nyugati politikusok legalizálnák az illegális migrációt

Deák Dániel politológus, a Figyelő című lap munkatársa a köztévében arról beszélt, hogy a nyugati politikusok legalizálnák az illegális bevándorlást, a migránsokat pedig letelepítenék az EU országaiban.

Berlusconi pártja a legnagyobb esélyes Olaszországban

A felmérések és szakértők szerint is a korábbi kormányfő pártja által vezetett jobbközép koalíció a jövő heti olasz választások esélyese.

Az ISIS nem feledkezett meg a gyerekekről sem

A kiskorúakat is kiképezte a terrorszervezet, ezért az ő befogadásuk is komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Ez lehet az MSZP utolsó választása

Farkas Örs politikai elemző szerint nem kizárt, hogy ez lehet az utolsó parlamenti választás, amelyen az MSZP elindul.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére