Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

CÍMKE: rendszerváltás

A rendszerváltáshoz kapcsolódó tárgyakat gyűjt a Nemzeti Múzeum

A rendszerváltáshoz kapcsolódó tárgyak gyűjtésébe kezd a lakosság körében a Magyar Nemzeti Múzeum, amely Közös időnk - 1989 címmel indította el a 30 évvel ezelőtti eseményeket ünneplő programsorozatát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap!

A kriptokommunisták 1989 óta Nagy Imre háta mögött bujkálnak

A kriptokommunisták 1989 óta Nagy Imre háta mögött bujkálnak

piszkostizenkettő

29 éve, Nagy Imre újratemetésével vált nyilvánvalóvá, hogy vége a kommunista diktatúrának Magyarországon. Orbán Viktor 1989. június 16-án elmondott beszédét ma is érdemes meghallgatni, sok, máig érvényes állítása van. Az egyik ilyen állítása az, amikor arról beszél, hogy hiába bújnak el a Nagy Imre háta mögé az állampárti diktatúra emberei. Gyurcsány, a DK meg az MSZP tíz éve ezt teszi, amikor megpróbálják felépíteni '56 hamis baloldali mítoszát.

Harmincéves a Fidesz

Fiatal egyetemisták és oktatók 30 évvel ezelőtt (1988. március 30.) írták alá a Fiatal Demokraták Szövetségének (Fidesz) alapító nyilatkozatát az ELTE jogi karának Bibó István Szakkollégiumában.

"Kádár János gyilkos, kollaboráns volt"

"Kádár János gyilkos, kollaboráns volt"

kétharmad

A félbehagyott rendszerváltást be kell fejezni, 56-ot győzelemre kell vinni, nemcsak a jogszabályokban, az emlékezetben, szobrok állításával, hanem a fejekben és a lelkekben is - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Szentesen.

70 éves lenne Freddie Mercury

1946. szeptember 5-én született a világ egyik legkarakteresebb énekese. 30 évvel ezelőtt a rendszerváltás egyik fontos előjele volt első és egyben utolsó fellépése a Népstadionban rendezett Queen-koncert.

8 mondat Románia Csillagáról

8 mondat Románia Csillagáról

piszkostizenkettő

Klaus Johannis visszavette Tőkés Lászlótól az 1989-es forradalomban betöltött szerepéért kapott Románia Csillaga érdemrendet. A román államfő úgy fogalmazott: aki ilyen magas állami kitüntetést kap, annak tiszteletben kell tartania Romániát, az ország alkotmányát és alapvető értékeit.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére