Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

CÍMKE: nyugdíjasok

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A nyugdíjasokat és a családokat is segítik a 2019-es adóváltozások

A magyar állam a maga eszközei­vel és nem a bevándorlók beengedésével akar úrrá lenni a munkaerőpiaci és a demográfiai nehézségeken. Ez a felfogás érhető tetten a jövő évi adóváltozásokon is - közölte Izer Norbert, az adóügyekért felelős államtitkár a Magyar Időkkel.

Idén is kaphatnak prémiumot a nyugdíjasok

A magyar gazdaság teljesítményének köszönhetően a tavalyi évben kaptak először prémiumot a nyugdíjasok. A friss, előzetes várakozásoknál is jobb gazdasági adat alapján ez idén is minden bizonnyal így lesz - mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Időknek.

Nyitrai Zsolt: nekünk számít az emberek véleménye

Nyitrai Zsolt: nekünk számít az emberek véleménye

kétharmad

Orbán Viktor szándéka az, hogy a társadalmi párbeszéd a teljes kormányzati ciklusban folyamatos legyen, ezért a következő négy évben is keressük az egyetértési pontokat az emberekkel - jelentette ki Nyitrai Zsolt.

Jó hír: az Erzsébet-utalványok kilencven százalékát már megkapták a nyugdíjasok

Húsvétig kézbesítették az Erzsébet-utalványok több mint kilencven százalékát a jogosultaknak - közölte a Magyar Posta Zrt. szombaton az MTI-vel.

Már a jövő héten megérkezhetnek az Erzsébet-utalványok

A jövő héten kezdi meg kézbesíteni a nyugdíjasok Erzsébet-utalványát a Magyar Posta - mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Balog Zoltán: folyamatosan jönnek az eredmények

Minden napra akadna egy-egy jó hír, egy-egy biztató eredmény, egy új fejlesztés, egy megnyíló lehetőség. A mögöttünk lévő közel nyolc év "eredményei kezdenek beérni" - mondta az emberi erőforrások minisztere a szombaton megjelent interjújában.

Egy métert nőtt az ország karácsonyfája tavaly óta

Az idei fenyő kicsit talán meglepő helyszínről származik.

Nyugdíjprémium érkezik novemberben

Nyugdíjprémium érkezik novemberben

kétharmad

Lázár János csütörtökön többek között bejelentette, lesz nyugdíjprémium 2017 novemberében és a kormány dolgozik azon is, hogy kaphassanak Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok.

Vona már minden hitelét elvesztette a nyugdíjasok szemében

Vona már minden hitelét elvesztette a nyugdíjasok szemében

kétharmad

Vona Gábor gyalázkodásával hátat fordított az időseknek. Most mégis kapálódzik, bocsánatot azonban azóta sem kért. Makacs hozzáállása egyre nagyobb frusztrációt és agressziót szül a Jobbik-szimpatizánsok körében, aminek sajnos ismételten az idős emberek vannak kitéve.

Jelentősen javult a nyugdíjak értéke

Jelentősen javult a nyugdíjak értéke

Nagymértékben javult a nyugdíjasok helyzete 2010 óta, ám természetesen vannak még teendők. A szocialisták kormányzása alatt a magyar emberek korábbi jövedelmük 54 százalékát kapták meg nyugdíjként, jelenleg 67 százalékát. 2018-ban pedig, ha minden jól megy, jöhet a nyugdíjprémium.

Vonát szétszedik az általa sértegetett nyugdíjasok a Facebookon - továbbra sem kér bocsánatot

Vonát szétszedik az általa sértegetett nyugdíjasok a Facebookon - továbbra sem kér bocsánatot

kétharmad

A Jobbik elnökének, Vona Gábornak elárasztották a Facebook-oldalát a felháborodott nyugdíjasok kommentjei. Ismeretes, hogy Vona néhány hete becsmérlő megjegyzéseket tett a nyugdíjasokra egy Facebook-posztban, miután egy kampányrendezvényén szóváltásba keveredett egy idős szavazópolgárral. Vona azóta sem hajlandó bocsánatot kérni a gyalázkodásért. Sok nyugdíjasnak elege lett, és a Facebookon üzent a pártelnöknek.

Az MSZP-t már az sem érdekli, hogy Vona vérig sértette a nyugdíjasokat

Gúr Nándor MSZP-alelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján lényegében érzékeltette, a pártot nem érdekli az, hogy a Jobbik elnöke szabadidejében nyugdíjasokat sérteget.

"Radikalizálódom"

Biztosan így kell lennie, ha már nemcsak Zázrivecz Pubi, hanem Gábor és pláne még Lajos is ezt állítja. Az egy kissé elbizonytalanít, hogy János vagy Jani hol radikálisnak lát engem, hol nem.

889

A kormánypártok tisztelik, a Jobbik és annak elnöke sértegeti az időseket

Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: míg a Fidesz-KDNP és a kormány a nyugdíjasok erkölcsi és anyagi megbecsülésével fejezi ki tiszteletét az idősek iránt, addig a Jobbiktól és annak elnökétől, Vona Gábortól csak tiszteletlenséget, sértegetést kapnak az érintettek.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Botka és a parkolás; A Jobbik és az idősek; Ukrajna és sorozás. Ezek a nap legfontosabb témái.

Újabb jobbikos szólt be az időseknek

Újabb jobbikos szólt be az időseknek

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy Vona Gábor pártelnök becsmérlően nyilatkozott az idősekről, a Jobbik másik politikusa, Staudt Gábor keddi sajtótájékoztatóján többek közt azt mondta, nem bocsánatot kell kérni, hanem beszélni kell arról, hogy a nyugdíjasok radikalizálódnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Vona Gábor csak azért sem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól; Az Egyesült Államok együttműködésre törekszik Oroszországgal; A franciák nem akarják Macron feleségét first ladynek. A nap legfontosabb hírei a 888-on!

Vona Gábor csak azért sem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár szerint mivel Vona Gábor lenézően beszélt a magyar nyugdíjasokról, ezért minden magyar nyugdíjastól bocsánatot kell kérnie. Amíg ezt nem teszi meg, addig komoly ember nem állhat szóba vele.

"Vona Gábor kérjen bocsánatot!"

A Nyugdíjasok Szociális Fórumának elnöke rendesen kiosztotta Vona Gábort.

Vona Gábort rendesen kiosztották a nyugdíjasok

Vona Gábort rendesen kiosztották a nyugdíjasok

kétharmad

Az Idősek Tanácsa visszautasította Vona Gábor, a Jobbik elnöke múlt szombati kijelentéseit, amelyekkel szerintük befolyásolható személyekként tünteti fel ezt a korosztályt.

"Tűrhetetlen és elfogadhatatlan, ahogy Vona Gábor a nyugdíjasokon gúnyolódik"

A Fidesz arra szólította fel Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy kérjen bocsánatot a nyugdíjasoktól, a kormánypárt szerint ugyanis a politikus egy Facebook-bejegyzésével hárommillió időskorút sértett meg.

Óriási tüntetést tartottak a miniszterelnök háza előtt

Ja nem, valójában huszonnégyen (24-en) mentek el a "tüntetésre", ami arra volt jó, hogy a 155-ös busz egyik indulásánál tele legyen a busz.

Ellenzéki gigatüntetés lesz alig pár emberrel

Az ellenzéki ismét beveti a nyugdíjas-hadsereget.

Meg van mentve a jövő: pártot alapítanak a nyugdíjasok

Meg van mentve a jövő: pártot alapítanak a nyugdíjasok

kétharmad

Idős Demokraták Szövetsége néven pártot alapítanak a nyugdíjasok.

Megvan a verdikt: a nyugdíjasok jobban élnek

Az magyar törzsközösség vénjeinek tanácsa, azaz az Idősek Tanácsa úgy döntött, hogy a nyugdíjasoknak is egyre jobb a helyzetük Magyarországon.

Száz euróért veszik meg az osztrák nyugdíjasok szavazatát

Jövő hét vasárnap tartják az osztrák államfőválasztás - megismételt - második fordulóját, így a szocialisták által vezetett nagykoalíciós kormány úgy döntött: 100 eurót ad a nyugdíjasoknak.

Rohamosan elöregedik a társadalmunk

Rohamosan elöregedik a társadalmunk

kétharmad

Sayfo Omar a Magyar Demokrata legfrissebb számában a nyugati társadalmak elöregedésével, és annak lehetséges következményeivel foglalkozik.

A nyugdíjasok felélik a jövőnket?

Az európai társadalmak elöregedésével egy egészen újfajta háborúval nézünk szembe: a generációk harcával.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére