Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus

CÍMKE: nyílt levél

Levél a nyugati döntéshozókhoz

piszkostizenkettő

Tisztelt nyugati döntéshozók, a helyzet az, hogy ti valami penetráns módon, vég nélkül és gátlástalanul hazudoztok.

Morvai: szemkilövetőkkel egyezkedik a Jobbik

kétharmad

Morvai Krisztina nyílt levelet írt Varga-Damm Andreának és a jobbikosoknak, akik mostanra már elbagatellizálják a Gyurcsány-éra rendőrterrorjának időszakát.

Botka azonnali lemondását követelik Szegeden

kinyílott a pitypang

A Szegedi Konzervatív Kör kemény közleményt fogalmazott meg Botka László polgármesterrel szemben. A dél-alföldi városban egyre inkább fogy a levegő és a türelem a szoci városvezető körül. Az embereknek úgy látszik, elege lett. A civilek azzal vádolják Botkát, hogy maffiavárost csinált Szegedből. Irományukat változtatás nélkül közöljük.

A tudósok szerint elmondhatatlan szenvedés sújthatja az emberiséget, ha nem változtatunk

century-on

A világ több mint 15 ezer tudósa írt aggódó levelet a Föld állapotáról - tudósított a The Independent online kiadása.

Bokros Lajos: Soros György az egyik legnagyobb magyar

sivalkodjatok!

Ritkán lát olyat az ember, hogy egy politikus karateröngyilkolásba kezd. Bokros Lajosnak ezen a héten ez is sikerült és művére pénteken helyezte fel a koronát. Egy Soros Györgynek írt nyílt levelet jelentetett meg az Élet és Irodalom című lap online hasábjain, amelynek alcíme: Nyílt levél Soros Györgynek, az egyik legnagyobb magyarnak. Sorost sikerült gróf Széchenyi Istvánhoz hasonlítani. Gratulálunk Bokrosnak, aki megnyerte a főnyereményt: önerőből lett politikai értelemben vett hulla.

Hosszú Katinka célja a párbeszéd

hajrá, magyarok!

A magyar úszónő bízik benne, hogy a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetséghez (FINA) írt nyílt levele párbeszédet indít majd el az úszósportban.

Fordulat: meglepő országból kapott dicséretet Trump

amerika, london, párizs

Nyílt levelet írt vasárnap Donald Trump amerikai elnöknek Mahmúd Ahmadinezsád, az egykori keményvonalas iráni államfő (2005-2013) írásában méltatta Trump erényeit, nevezetesen azt, hogy "becsületesen" mutatta be az Egyesült Államok korrupt politikai rendszerét.

Robbanásközeli állapot a Jobbikban: újabb nyílt levél Vona ellen

kétharmad

Gőzerővel duzzad azon jobbikosok és Jobbik-közeliek tábora, akik teljesen kiábrándultak Vona Gábor pártelnök kártékony és impotens vezetői képességei miatt a pártból.

Pesty László nyílt levele Áder Jánosnak és Bayer Zsoltnak

Megtisztelő, hogy a Pesty Fekete Doboz főszerkesztője, Pesty László hozzánk fordult, hogy az Áder János államfőnek és Bayer Zsoltnak írt nyílt levelét - melyet a Facebook oldalára írt - változtatás nélkül leközöljük.

Vissza az oldal tetejére