Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
Töltsd le a 888 mobilalkalmazását!
Szerezd meg: Apple Store
Szerezd meg: Google Play

CÍMKE: lobbi

Vigyázat: komoly üzleti érdekek állnak a homeopátia mögött

A TV2 reggeli Mokka című műsorában Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke volt a vendég. A műsorvezetők arra voltak kíváncsiak, mi a MOK álláspontja az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testületének a homeopátia hatástalanságát kijelentő, nemrég kiadott, nagy vihart kavart álláspontjával kapcsolatban. Az elnök elmondta, hogy a MOK teljes mértékben elfogadja az európai tudományos testület állásfoglalását.

Hollandia szembement a kvótalobbistákkal

A hágai fellebbviteli bíróság elutasította egy segélyszervezet arra vonatkozó indítványát, hogy a kormány tegye lehetővé még több, Görögországban és Olaszországban regisztrált migráns hollandiai befogadását.

Égető kérdés: Juncker miért Sorossal tárgyal a magyar ügyekről?

Az Európai Bizottság elnöke miért Soros Györggyel vitatja meg a magyar ügyeket? Hiszen az amerikai tőzsdeguru egy senki által meg nem választott, senkit sem képviselő milliárdos, aki óriási befolyással bír mind a térségünkben, mind pedig az egész Unióban!

Donald Trump erőből megy neki a lobbistáknak

Donald Trump erőből megy neki a lobbistáknak

amerika, london, párizs

Donald Trump megválasztott amerikai elnök és munkatársai már Trump egyik választási ígéretének beváltásán dolgoznak, a lobbisták tevékenységének szabályozását tervezik szerdai médiabeszámolók szerint.

Keresztény iskolák küzdenek a meleg lobbi ellen Kanadában

Keresztény iskolák küzdenek a meleg lobbi ellen Kanadában

amerika, london, párizs

A kanadai kormány hatalmas nyomást helyez a keresztény alapokon álló, vagy az egyház által fenntartott intézményekre, hogy adják fel eddigi "szellemiségüket" és nyissanak az újabb eszmék felé.

Soros üdvöskéjének árthat a legtöbbet a panama-botrány

Soros üdvöskéjének árthat a legtöbbet a panama-botrány

amerika, london, párizs

Hillary Clinton kampányfőnöke is érintett a panamai offshore botrányban.

Vissza az oldal tetejére