Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

CÍMKE: elvándorlás

Franciaország az afrikai kontinens kizsákmányolására épít

Franciaország tizennégy afrikai országban nyomtat pénzt, amellyel "megakadályozza ezen afrikai országok fejlődését, és hozzájárul a menekültek útnak indulásához, akik aztán vagy életüket vesztik a Földközi-tengeren, vagy az olaszországi partokra érkeznek" - nyilatkozta az olasz lapoknak Luigi Di Maio olasz miniszterelnök-helyettes.

Megközelítőleg százezer gyereket küldtek árvaházba a külföldön dolgozó románok

A százezret közelíti Romániában azoknak a gyerekeknek a száma, akiknek egyik vagy mindkét szülője külföldön dolgozik; többségüknél érzelmi és viselkedési rendellenességek figyelhetők meg - írta csütörtökön a Hotnews.ro hírportál a statisztikai intézet átfogó tanulmányát ismertetve.

Ukrajnából évente egymillió ember költözik el

Aki él és mozog, az elköltözik az élhetetlenség szélén tengődő Ukrajnából.

Egyre több orvos marad itthon

Az elmúlt években felére csökkent az országból elvándorló orvosok száma.

Jó hírek az egészségügyből: több az orvos, sokan végeznek az egyetemen és csak alig mennek külföldre

Jó hírek az egészségügyből: több az orvos, sokan végeznek az egyetemen és csak alig mennek külföldre

kétharmad

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kijelentette, a béremelésnek és az orvosutánpótlást segítő ösztöndíjprogramoknak köszönhetően 2010 és 2016 között 10 százalékkal nőtt a dolgozó orvosok száma Magyarországon. A végzős orvosok száma 40 százalékkal emelkedett, és 2016-ban kevesebb mint feleannyi magyar orvos kért külföldi munkavállalási engedélyt, mint 2011-ben.

Egyre kevesebb magyar orvos megy külföldre

Egyre kevesebb magyar orvos megy külföldre

kétharmad

A statisztikák szerint az orvosok, a fogorvosok és a gyógyszerészek köré­ben is folyamatosan csökken azoknak a száma, akik külföldre mennek dolgozni.

Fogy a magyar, de a román is

Fogy a magyar, de a román is

amerika, london, párizs

A decemberi romániai választás az RMDSZ sikere mellett arra is bizonyítékot szolgáltatott, hogy az erdélyi magyarság számaránya az elmúlt években nem csökkent jelentősen Romániában. A kivándorlás és egyéb okok miatt persze az erdélyi magyarok közösségeit is sújtja a népességfogyás, azonban ennek mértéke kicsivel elmarad a románságétól, akik milliószám költöztek külföldre azért, hogy munkát vállaljanak.

Gigantikus elvándorlás indulhat meg Európa felé Afrikából

Gigantikus elvándorlás indulhat meg Európa felé Afrikából

amerika, london, párizs

A következő években jelentős mértékben növekedni fog az Afrikából elvándorlók száma, amennyiben a kontinens gazdasági kilátásai nem változnak - figyelmeztetett csütörtökön Németország nemzetközi gazdasági együttműködésért és fejlesztésért felelős minisztere.

Az MSZP már 2007-ben bevándorlókat akart

Az MSZP már 2007-ben bevándorlókat akart

kétharmad

Egy most előkerült 2007-es tanulmány szerint az MSZP azt tervezte, hogy 10 százalékra növeli a Magyarországon lakó külföldiek számát, az évszázad közepéig.

Fúj de cikik vagytok, az szégyen

Hogy meddig lehet még a "minden magyar fiatal el akar menni, hahahaha-hehehehe" cuccból médiakontentet előállítani, azt nem tudjuk, de nagyon ciki ezt nyomatni.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére