Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
Töltsd le a 888 mobilalkalmazását!
Szerezd meg: Apple Store
Szerezd meg: Google Play

CÍMKE: blogrovat

Itt az új kvótaterror

Itt az új kvótaterror

piszkostizenkettő

A Harvard és a Berkeley zenebarátai a világ egyik leghíresebb zenekarát terrorizálják. Azt követelik, hogy minden ötödik zeneszerző, akit programra tűznek a Bostoni Szimfonikusok, az legyen vagy színes bőrű, vagy nő.

Vérfolyók - A jobboldali politika hálátlansága

Vérfolyók - A jobboldali politika hálátlansága

piszkostizenkettő

A legfinomabban fogalmazva is kijelenthetjük a britekre rájár a rúd. Muszlim bevándorlók ölnek briteket és immár fordítva is. A hatóságok bevallották nem tudnak teljes biztonságot garantálni. Akár egy polgárháború kezdetének is láthatnánk az eseményeket, a baloldalon persze biztosak benne, hogy ez nem fog bekövetkezni, ahogy 50 évvel ezelőtt biztosak voltak abban, hogy a mai eseményekig sem jutunk el.

Kétely

Kétely

piszkostizenkettő

A kanadai külügyminiszter aggódik a magyar demokráciáért! Az ember ezzel a sokkoló hírrel találkozhat, ha követi Chrystia Freeland külügyminiszter asszony Twitter-oldalát.

Vallásháború Európában

Vallásháború Európában

piszkostizenkettő

A török külügyminiszter vallásháborúkat vár Európában. Jóslat vagy fenyegetés ötlik fel sokak fejében. Ha az európai közvélemény megértené végre, hogy a kettő között egy muszlim ország politikusa szájából nincs különbség, sokkal közelebb jutnánk a vallásháború megakadályozásához.

Gyurcsány az ellenzék ellenzéke!

Gyurcsány az ellenzék ellenzéke!

piszkostizenkettő

Ferink kifogyhatatlanul sokoldalú. Szétcseszte az országot, szétcseszte az MSZP-t, táncolt, kaszkadőrként levetette magát "örömében" a lépcsőn, most pedig az ellenzék ellenzéke szerepbe mutatkozik be. Erre mondták Magilla Gorilla esetén: ír, olvas, beszél! Kész főnyeremény!

Imagine by Gorbacsov

Imagine by Gorbacsov

piszkostizenkettő

John Lennon 1969-ben két heti ágyban maradással próbált a békéért harcolni. A tiltsuk be a nukleáris fegyvereket és teremtsük meg a világbékét, divatos jelszavak voltak abban az időben. Ennyi évvel később az utolsó szovjet kommunista pártfőtitkár Gorbacsov Lennon babérjaira tör. Igaz, egyelőre még nem bújt ágyba Yoko Onoval.

A Brexit-forradalom

A Brexit-forradalom

piszkostizenkettő

Az EU nem működik megfelelően. Megváltoztatásának két útja lett volna a britek szempontjából. Bent maradni és reformálni, vagy forradalmat csinálni és kilépni. Úgy tűnik a Sex Pistols hazájának polgárai forradalmár fajták. A dolog érdekessége, hogy ennek a forradalomnak az élére az idősebb generációk álltak. Nem meglepő módon a balliberális világ nem igazán akarja döntésüket tiszteletben tartani. Külön érdekesség, hogy a szüleik és nagyszüleik által teremtett jólétben felnőtt brit fiatalok minősíthetetlen stílusban kérdőjelezik meg felmenőik döntését, amit a baloldali sajtó hevesen támogat.

Az Eb biztonságpolitikai tétje: az európai életforma

Mindenki által várt európai Európa-bajnokság sokkal nagyobb tétel bír, mint a trófea, amit a csapatok elnyerhetnek. A terrorfenyegetés árnyékában zajló rendezvényen az európai emberek biztonságérzetének megőrzése, az európai élet forma alapjainak a megvédése a tét.

Maszturbálj dohányboltban!

Ma állítják bíróság elé gyorsított eljárással azt az afgán bevándorlót, aki a napokban gondolt egyet és Bicskén az egyik nemzeti dohányboltban meglátogatta az eladót, letolta a gatyót és megpróbálta kiverni előtte.

Oroszország nélkül nem képes megvédeni magát az EU

Meglehetősen merészen hangzó kijelentés a cím, hiszen a két erőcentrum között a viszony nem mondható feszültségmentesnek. Az EU a világ gazdaságilag legerősebb közössége lenne és a NATO tagja, az oroszokat viszont az elmúlt években temették az elemzők. A helyzet mégis úgy alakult, hogy az EU a gödör szélén egyensúlyoz, Oroszország pedig politikailag egyre erősebb, még ha gazdasági kilátásai nem is fényesek.

Halottaknak nem jár a Gucci táska

Van egy hagyomány Hongkongban, mely szerint, egy temetésen, a megjelent gyászolók elégetik olyan tárgyak papírmásolatát, amiről úgy gondolják, hogy az elhunyt szeretne magával vinni a túlvilágra. Az ilyen papírból készült másolatok gyártására a hongkongi temetkezési vállalatok egy egész üzletágat építettek fel.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől

piszkostizenkettő

A Fővárosi Törvényszék szerdai elsőfokú ítélete szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek bocsánatot kell kérnie a Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő Altus Zrt-től.

Miért a f888szra rímel a TASZ?

Miért a f888szra rímel a TASZ?

piszkostizenkettő

Véletlenül. Ahogy az is véletlen, hogy a Soros György által finanszírozott "civil jogvédő" szervezet a civilek helyett a jobboldali kormány "leleplezésére" költi az amerikai pénzt.

WC-be fullad a szabadság eszméje és Amerika jövője?

A New York Times online-on Obama szaúdi látogatásával egy szintre került a hír, ahogy fogalmaztak az amerikai kulturális háború központi eleméről. Pisálhasson-e egy fiúvá operált tinilány a fiú vécében. A humoristák ráharaptak a témára, mert komikuma vitathatatlan, de komolyan véve az ügy szimbolikusan megmutatja, mi a baj a liberálisok szabadságértelmezésével, miért fordulnak sokan a liberalizmus ellen, amivel jobban veszélyeztetik Amerika jövőjét, mint az orosz atomrakéták.

Miért nem mentek már el a pi888ba?

Magyarország Alaptörvényének ötéves születésnapját ünnepelték hétfőn, ennek tiszteletére én is újraolvastam a magyar alkotmányt. Aztán Orbán Viktor beszéde után előkerestem és újraolvastam az Európai Unió alkotmánya helyett elfogadott Lisszaboni szerződést, valamint az ezt kiegészítő Alapjogi Chartát.

Mit kezd a baloldal az osztrák államfőválasztás eredményével

Mit kezd a baloldal az osztrák államfőválasztás eredményével

piszkostizenkettő

Komoly sokkot okozhatna a baloldalon a hír, hogy Ausztriában a szélsőjobb toronymagasan megnyerte az államfőválasztás első fordulóját. Nem kell azonban aggódni lelki egészségükért, mert a Klubrádió megóvja hallgatóit az ilyen hírektől. Vajon meddig mehet szembe az európai baloldal a valósággal?

Lent, lejjebb, még lejjebb, VS.hu

Oké. Médiaháború van. Ki tudja már hányadik. A politikai mező átrendeződésével párhuzamosan a média világa is hadban áll.

A muszlim bevándorlás elutasítása nem idegenellenesség

A muszlim bevándorlás elutasítása nem idegenellenesség

piszkostizenkettő

Az elmúlt 50 évben használt kategóriák a bevándorlókkal szembeni érzésekkel kapcsolatban nem használhatók a jelenlegi muszlim népvándorlásra. Ezek ugyanis nem egy általános ismeretek nélküli idegenellenességből fakadnak, hanem valós tényekre és fenyegetésekre alapuló félelmekből. Olyan félelemről van szó, amit sem politikusoknak, sem kutatóknak nincs joguk megkérdőjelezni. Ami ráadásul éppen a politikusok és rendvédelem látható tehetetlenségéből fakad.

Vissza az oldal tetejére