Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

CÍMKE: blogrovat

Bécs és Lázár ügyében a statisztikát is elhazudja a liberális média

Bécs és Lázár ügyében a statisztikát is elhazudja a liberális média

piszkostizenkettő

Szerdán szuperprodukcióval szórakoztatta a nagyérdeműt a liberális média. Az Index minden erejével azon volt, hogy totálisan hülyét csináljon Lázár Jánosból annak bécsi videója miatt. A német RTL is becsatlakozott azt bizonygatva, a bécsiek mélységesen fel vannak háborodva Lázár szavain. Mindkét idegen érdekeket kiszolgáló médium ezekhez az anyagaihoz olyan statisztikákat és megszólalókat használt fel, amelyeknek semmi köze a valósághoz. Mutatjuk a valós bécsi helyzetet.

Migránsok és zadisták

Migránsok és zadisták

piszkostizenkettő

Van összefüggés a migránskrízis és az anarchisták győzelme között? Persze hogy van.

Itt az új kvótaterror

Itt az új kvótaterror

piszkostizenkettő

A Harvard és a Berkeley zenebarátai a világ egyik leghíresebb zenekarát terrorizálják. Azt követelik, hogy minden ötödik zeneszerző, akit programra tűznek a Bostoni Szimfonikusok, az legyen vagy színes bőrű, vagy nő.

Vérfolyók - A jobboldali politika hálátlansága

Vérfolyók - A jobboldali politika hálátlansága

piszkostizenkettő

A legfinomabban fogalmazva is kijelenthetjük a britekre rájár a rúd. Muszlim bevándorlók ölnek briteket és immár fordítva is. A hatóságok bevallották nem tudnak teljes biztonságot garantálni. Akár egy polgárháború kezdetének is láthatnánk az eseményeket, a baloldalon persze biztosak benne, hogy ez nem fog bekövetkezni, ahogy 50 évvel ezelőtt biztosak voltak abban, hogy a mai eseményekig sem jutunk el.

Kétely

Kétely

piszkostizenkettő

A kanadai külügyminiszter aggódik a magyar demokráciáért! Az ember ezzel a sokkoló hírrel találkozhat, ha követi Chrystia Freeland külügyminiszter asszony Twitter-oldalát.

Vallásháború Európában

Vallásháború Európában

piszkostizenkettő

A török külügyminiszter vallásháborúkat vár Európában. Jóslat vagy fenyegetés ötlik fel sokak fejében. Ha az európai közvélemény megértené végre, hogy a kettő között egy muszlim ország politikusa szájából nincs különbség, sokkal közelebb jutnánk a vallásháború megakadályozásához.

Gyurcsány az ellenzék ellenzéke!

Gyurcsány az ellenzék ellenzéke!

piszkostizenkettő

Ferink kifogyhatatlanul sokoldalú. Szétcseszte az országot, szétcseszte az MSZP-t, táncolt, kaszkadőrként levetette magát "örömében" a lépcsőn, most pedig az ellenzék ellenzéke szerepbe mutatkozik be. Erre mondták Magilla Gorilla esetén: ír, olvas, beszél! Kész főnyeremény!

Imagine by Gorbacsov

Imagine by Gorbacsov

piszkostizenkettő

John Lennon 1969-ben két heti ágyban maradással próbált a békéért harcolni. A tiltsuk be a nukleáris fegyvereket és teremtsük meg a világbékét, divatos jelszavak voltak abban az időben. Ennyi évvel később az utolsó szovjet kommunista pártfőtitkár Gorbacsov Lennon babérjaira tör. Igaz, egyelőre még nem bújt ágyba Yoko Onoval.

A Brexit-forradalom

A Brexit-forradalom

piszkostizenkettő

Az EU nem működik megfelelően. Megváltoztatásának két útja lett volna a britek szempontjából. Bent maradni és reformálni, vagy forradalmat csinálni és kilépni. Úgy tűnik a Sex Pistols hazájának polgárai forradalmár fajták. A dolog érdekessége, hogy ennek a forradalomnak az élére az idősebb generációk álltak. Nem meglepő módon a balliberális világ nem igazán akarja döntésüket tiszteletben tartani. Külön érdekesség, hogy a szüleik és nagyszüleik által teremtett jólétben felnőtt brit fiatalok minősíthetetlen stílusban kérdőjelezik meg felmenőik döntését, amit a baloldali sajtó hevesen támogat.

Az Eb biztonságpolitikai tétje: az európai életforma

Mindenki által várt európai Európa-bajnokság sokkal nagyobb tétel bír, mint a trófea, amit a csapatok elnyerhetnek. A terrorfenyegetés árnyékában zajló rendezvényen az európai emberek biztonságérzetének megőrzése, az európai élet forma alapjainak a megvédése a tét.

Maszturbálj dohányboltban!

Ma állítják bíróság elé gyorsított eljárással azt az afgán bevándorlót, aki a napokban gondolt egyet és Bicskén az egyik nemzeti dohányboltban meglátogatta az eladót, letolta a gatyót és megpróbálta kiverni előtte.

Oroszország nélkül nem képes megvédeni magát az EU

Meglehetősen merészen hangzó kijelentés a cím, hiszen a két erőcentrum között a viszony nem mondható feszültségmentesnek. Az EU a világ gazdaságilag legerősebb közössége lenne és a NATO tagja, az oroszokat viszont az elmúlt években temették az elemzők. A helyzet mégis úgy alakult, hogy az EU a gödör szélén egyensúlyoz, Oroszország pedig politikailag egyre erősebb, még ha gazdasági kilátásai nem is fényesek.

Halottaknak nem jár a Gucci táska

Van egy hagyomány Hongkongban, mely szerint, egy temetésen, a megjelent gyászolók elégetik olyan tárgyak papírmásolatát, amiről úgy gondolják, hogy az elhunyt szeretne magával vinni a túlvilágra. Az ilyen papírból készült másolatok gyártására a hongkongi temetkezési vállalatok egy egész üzletágat építettek fel.

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől

Bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől

piszkostizenkettő

A Fővárosi Törvényszék szerdai elsőfokú ítélete szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek bocsánatot kell kérnie a Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő Altus Zrt-től.

Miért a f888szra rímel a TASZ?

Miért a f888szra rímel a TASZ?

piszkostizenkettő

Véletlenül. Ahogy az is véletlen, hogy a Soros György által finanszírozott "civil jogvédő" szervezet a civilek helyett a jobboldali kormány "leleplezésére" költi az amerikai pénzt.

WC-be fullad a szabadság eszméje és Amerika jövője?

A New York Times online-on Obama szaúdi látogatásával egy szintre került a hír, ahogy fogalmaztak az amerikai kulturális háború központi eleméről. Pisálhasson-e egy fiúvá operált tinilány a fiú vécében. A humoristák ráharaptak a témára, mert komikuma vitathatatlan, de komolyan véve az ügy szimbolikusan megmutatja, mi a baj a liberálisok szabadságértelmezésével, miért fordulnak sokan a liberalizmus ellen, amivel jobban veszélyeztetik Amerika jövőjét, mint az orosz atomrakéták.

Miért nem mentek már el a pi888ba?

Magyarország Alaptörvényének ötéves születésnapját ünnepelték hétfőn, ennek tiszteletére én is újraolvastam a magyar alkotmányt. Aztán Orbán Viktor beszéde után előkerestem és újraolvastam az Európai Unió alkotmánya helyett elfogadott Lisszaboni szerződést, valamint az ezt kiegészítő Alapjogi Chartát.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére