Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
Töltsd le a 888 mobilalkalmazását!
Szerezd meg: Apple Store
Szerezd meg: Google Play

CÍMKE: bérunió

Titkolózik a Jobbik, nem akarnak pofára esni

Titkolózik a Jobbik, nem akarnak pofára esni

spring is coming

Úgy tűnik, kifulladt a Jobbik béruniós kampánya.

A Jobbik lepaktált a román hírszerzés embereivel

A Jobbik lepaktált a román hírszerzés embereivel

spring is coming

A Jobbik megpróbálja a pártból kiábrándult szavazókat egy klasszikus, látszólag az Európai Unió megreformálására törekvő kezdeményezéssel mobilizálni. A béruniós kezdeményezés nemzetközi vonatkozásában azonban a 888.hu több érdekes, apró furcsaságot is észrevett. Arról már többször esett szó, hogy Vona pártja egy nemzetközi erőteret, hálót építene ki hasonszőrű európai szélsőjobbos szervezetekből. Egy esetben azonban elszámolták magukat. Nem szélsőjobbos partnereket találtak, hanem nagy valószínűség szerint román magánhírszerzőket, akik kapcsolatban állnak a román hírszerző szolgálatok legmagasabb szintjeivel.

Vona megint hoppon maradt

Úgy fest, hogy Európában sem kérnek a Jobbik kezdeményezéséből. Az Európai Szakszervezeti Szövetség elnöke még fogadni sem volt hajlandó Vona Gábort.

Úgy tűnik, a Jobbik adóemelést szeretne - a bérunió ugyanis ezzel járna

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter egy lapinterjúban beszélt a bérunióról. Mint mondta: aki bérunióról beszél, az igazából adóemelést akar, a bérek közötti különbség eltüntetéséhez ugyanis jelentős adóemelésre lenne szükség.

Aki a bérunióról beszél, az handabandázik

Aki a bérunióról beszél, az handabandázik

spring is coming

A Jobbik terve nagyon jól hangzik, csak a szakértők szerint teljesen értelmetlen.

A Jobbik ötlete nem más, mint átverés

Lattmann Tamás nemzetközi jogász a Jobbik által az utóbbi hetekben nagyon tolt bérunióról fejtette ki véleményét. A szakértő szerint az ötlet nem más, mint átverés és ezzel a jobbikosok is tisztában vannak.

Vissza az oldal tetejére