Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

CÍMKE: 56-os forradalom és szabadságharc

A frusztrált jobbikosoknak, bukott baloldaliaknak már megint nem sikerült megünnepelniük '56-ot

Tegnap megemlékezett az ország, s őrjöngött az ellenzék. Gyurcsánytól a Jobbikig mindenki megmutatta az igazi arcát és viszonyát a nemzeti emlékezéshez. Míg Orbán Viktor és a jobboldali közösség a pesti srácok nemzeti panteonba való emelésén dolgozott, addig az ellenzék diktátorozott, korrupciózott, függetlensajtószabadságozott.

Gulyás Gergely: A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt

A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján a budapesti Széna téri '56-os emlékműnél tartott megemlékezésen.

Egy 56-os forradalmár relikviáiból nyílt kiállítás

Almási László évtizedeken át kamrában tartott 56-os ereklyéit állítják ki Pécelen.

A ballibeknek a történelemhamisítás helyett '56 igazi hőseire kellene emlékezniük

30 évvel az államszocializmus bukása után az MSZMP szellemi örökösei, a mai ballibek továbbra is megpróbálják meghamisítani az '56-os szabadságharc és forradalom történelmét. Elképesztő és elfogadhatatlan, hogy a szemkilövető Gyurcsány akaratának megfelelően a DK, az MSZP és a Párbeszéd az 1956-os forradalom legfőbb hőseként még idén is a kétes emlékű Nagy Imre előtt tiszteleg az igazi hősök, az utcai harcokat megvívó felkelők és a sortüzek áldozatai helyett.

A kriptokommunisták 1989 óta Nagy Imre háta mögött bujkálnak

A kriptokommunisták 1989 óta Nagy Imre háta mögött bujkálnak

piszkostizenkettő

29 éve, Nagy Imre újratemetésével vált nyilvánvalóvá, hogy vége a kommunista diktatúrának Magyarországon. Orbán Viktor 1989. június 16-án elmondott beszédét ma is érdemes meghallgatni, sok, máig érvényes állítása van. Az egyik ilyen állítása az, amikor arról beszél, hogy hiába bújnak el a Nagy Imre háta mögé az állampárti diktatúra emberei. Gyurcsány, a DK meg az MSZP tíz éve ezt teszi, amikor megpróbálják felépíteni '56 hamis baloldali mítoszát.

"A szabadságvágy a magyarság erkölcsi többségét mindig egybekovácsolja"

"A szabadságvágy a magyarság erkölcsi többségét mindig egybekovácsolja"

kétharmad

Az Országgyűlés elnöke, Kövér László vasárnap Martonvásáron, az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen mondott beszédet. Mint mondta, 1956 bebizonyította, hogy az igazi szabadság iránti sóvárgást sohasem lehet külső erőszakkal elfojtani.

Megúszta a büntetést az '56 emlékét gyalázó szocialista politikus

Megúszta a büntetést az '56 emlékét gyalázó szocialista politikus

kétharmad

Bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást Havas Szófia szocialista politikus ügyében.

Kövér: elégtételt kell adnunk

Kövér: elégtételt kell adnunk

kétharmad

Az Országgyűlés elnöke, Kövér László hétfőn a parlamentben fogadta azokat a sportolókat, akiknek országuk a magyar forradalom iránti szolidaritás miatt bojkottálta az 1956-os, melbourne-i olimpiát.

Havas Szófia kitart amellett, hogy az '56-os hősök fasiszta ellenforradalmárok voltak

Havas Szófia kitart amellett, hogy az '56-os hősök fasiszta ellenforradalmárok voltak

kétharmad

Az '56-os forradalmat és szabadságharcot ellenforradalomnak nevező MSZP-s politikus, Havas Szófia interjút adott a Magyar Nemzetnek amelyben elmondja, hogy kitart, amellett, hogy szerinte az 1956-os forradalmárok fasiszták voltak. A szocialista politikus úgy véli, hogy neki ehhez joga van mert nincs konszenzus Magyarországon '56 megítélése kapcsán.

Schmidt Mária üzenete a baloldalnak: "Nem Nagy Imre az igazi hős"

Schmidt Mária üzenete a baloldalnak: "Nem Nagy Imre az igazi hős"

kétharmad

1956 olyan történelmi pillanat, amikor a nemzet egyszerre döntött úgy, hogy elég volt - mondja Schmidt Mária a Heti Válasznak adott interjújában. Az 1956-os emlékév kormánybiztosa arról is beszél, hogy miért nem lehet Nagy Imrét az 56-os forradalom és szabadságharc igazi hősének tekinteni. A történész véleményét különösen aktuálissá teszi, hogy az MSZP és a DK idén október 23-án csak Nagy Imréről emlékezett meg.

Gyurcsány beteges cinizmussal hamisítja meg '56 történelmi emlékét

Gyurcsány beteges cinizmussal hamisítja meg '56 történelmi emlékét

kétharmad

Gyurcsány Ferenc, a DK vezetője az október 23-ai ünnep alkalmából ismét bebizonyította, hogy mindig van még lejjebb. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján, Nagy Imre történelemhamisítással felérő dicsőítésével egybekötve sikerült azt közölnie, hogy szerinte Orbán Viktor miniszterelnök szemben áll az 56-os forradalom eszméivel. Szerintünk viszont éppen Gyurcsány Ferenc áll szemben a történelmi igazsággal.

A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére