Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
Töltsd le a 888 mobilalkalmazását!
Szerezd meg: Apple Store
Szerezd meg: Google Play

SZERZŐ: Vincze Viktor Attila

Fico: a házasság egy férfi és egy nő köteléke

Soha nem adok engedélyt arra, hogy a szlovák kormány ratifikálja az isztambuli egyezményt, amíg azt nem hozzák teljes összhangba a szlovák alkotmánnyal, amely kimondja, hogy a házasság egy férfi és egy nő köteléke - jelentette ki Robert Fico szlovák kormányfő Pozsonyban.

Szabadlábra kerül a boszniai szélsőséges iszlamisták egyik vezetője

Hamarosan szabadlábra helyezhetik a Bilal néven ismertté vált Husein Bosnic boszniai muszlim főpapot, akit 2015-ben hét év letöltendő börtönbüntetésre ítélt egy bíróság, mert az Iszlám Állam nevű terrorszervezet számára toborzott harcosokat - közölte értesülését csütörtökön a Dnevni Avaz című boszniai napilap.

"Azok támadják Magyarországot, akik komoly pénzeket veszítettek a rezsicsökkentés miatt"

"Azok támadják Magyarországot, akik komoly pénzeket veszítettek a rezsicsökkentés miatt"

spring is coming

A kampányról, az ellenzékről és a kormány terveiről is beszélt Rogán Antal a Figyelőnek adott interjújában. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint az ellenzéki pártok az ország ügyei helyett magukkal vannak elfoglalva. A fideszes politikus szerint a nemzetközi színtéren történő Magyarország elleni támadások mögött azok az érdekcsoportok állnak, akiknek nem tetszik a magyar kormány politikája.

Soros az "Állampolgári részvétel hetével" is beszáll a magyar választásba

Soros az "Állampolgári részvétel hetével" is beszáll a magyar választásba

spring is coming

A 2018-as választás befolyásolása érdekében "Állampolgári részvétel hete" néven március 19-25. közöttre szervezi utolsó nagy kormányellenes rohamát Soros György és az általa fizetett álcivil szervezetek hálózata.

Ilyenek a balliberális kerítésbontók

Ilyenek a balliberális kerítésbontók

spring is coming

Kerítésbontók címmel szervezett plakátkiállítást a Fidelitas a fővárosban annak bemutatására, hogy a balliberális politikusok mit is gondolnak a magyar határ védelméről.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

Durvul a török-szír versenyfutás Afrínért

Ha a szír hadsereg átveszi a kurdoktól az afríni régió fölötti uralmat, akkor félő, hogy összecsap egymással a szír és a török hadsereg.

Egy 7 éves kislány és az anyja megerőszakolásával vádolnak egy illegális bevándorlót az USA-ban

Az Egyesült Államokban egy mexikói illegális migránst azzal gyanúsítanak a louisianai hatóságok, hogy megerőszakolt egy 7 éves kislányt. A migráns korábban a kislány édesanyját is bántalmazta.

Jennifer Lawrence balliberális politikai aktivista lesz

Jennifer Lawrence balliberális politikai aktivista lesz

bulvár

Harvey Weinstein egyik kedvenc színésznője, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence egy évre hátat fordít Hollywoodnak, és filmezés helyett a Represent.Us szervezetnél azért dolgozik majd, hogy a fiatalok aktívabban politizáljanak, illetve azért, hogy ezzel is hozzájáruljon Donald Trump megbuktatásához.

Veled vagyunk! Hajrá, Erzsi, a csuszka!

Veled vagyunk! Hajrá, Erzsi, a csuszka!

kinyílott a pitypang

A jamaicai bobosok, Eddie, a sas vagy Erik, az angolna legendává meg hőssé válhattak. A téli olimpián most gyengén szereplő akrobatikus csősíelő, magyar származású, magyar színekben induló Elizabeth Swaney-re azonban most össztűz zúdul, pedig több okból kifolyólag ő is megérdemelné a más nemzetek sportolóinak kijáró tiszteletet és támogatást.

Amerika ujjat húzott Kínával

Egy gátlástalan amerikai múzeumlátogató ellopta egy amerikai kiállításon szereplő ősi kínai agyagkatona ujját.

Új főapátja van a pannonhalmi bencés apátságnak

Hortobágyi T. Cirill főmonostori perjel lett az új pannonhalmi főapát, miután Ferenc pápa, elfogadva a főapátválasztás január 6-i eredményét, pénteken kinevezte a tisztségre.

Soros a fiatalok befolyásolásával akadályozná meg a Brexitet

A legfrissebb hírek szerint Soros a fiatalok meggyőzésére szánja a legtöbb forrást a Brexit-ellenes nagy-britanniai médiakampányában. A milliárdos nyáron a Glastonbury rockfesztiválhoz hasonló léptékű, ingyenes koncertet szervezne, illetve emellett speciális célkampányokat is indítana a középiskolás és az egyetemista korú brit fiatalok befolyásolására.

Uniós bírálóbizottság: Székesfehérváron túl sok a fehér és kevés a migráns

Döntött az EU bírálóbizottsága arról, hogy Győr, Debrecen és Veszprém pályázatait ajánlja az Európa Kulturális Fővárosa (EKF 2023) projekt döntőjébe. A hét eddigi pályázó közül Székesfehérvár bemutatkozó filmjét és vele együtt a jelentkezését arra hivatkozva utasították el az EU "független nemzetközi szakértői", hogy: túl sok benne a boldog fehér ember és a kereszt, migránsok pedig egyáltalán nem szerepelnek benne.

A globális elit az eddigi világrend felborulása miatt aggódik

A fegyverkezési verseny és a globális rend felborulásának veszélyeire figyelmeztet a pénteken kezdődő müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencia (MSC) vezetője. A globális elit nemzetbiztonsági vezetőinek és szakértőinek a találkozóján több olyan Soros Györgyhöz közel álló szervezet is jelen lesz, mint a Human Rights Watch és az Amnesty International.

Ismeretlen eredetű radioaktív légköri szennyeződést találtak Alaszka fölött

Az Egyesült Államok Nemzeti Óceán- és Légköri Igazgatóságának tudósai nukleáris üzemanyagokban és atombombákban használatos dúsított urán aeroszol részecskéket fedeztek fel az atmoszférában egy Alaszka fölött elvégzett repülőgépes rutin mintavétel során. A 2016-os adatok elemzését most tették közzé a tudósok, amelyek alapján az Alaszkáig eljutó nukleáris légköri szennyezés forrása valahol Kína és Észak-Korea környékén lehetett.

Jogerősen pert vesztett az Átlátszó

A Fővárosi Ítélőtábla a CÖF-CÖKA javára döntött.

Már a ballib Politico szerint is nő Donald Trump népszerűsége

Már a ballib Politico szerint is nő Donald Trump népszerűsége

amerika, london, párizs

A Politico által elkészíttetett friss felmérés szerint az Egyesült Államokban a republikánus politikusok népszerűsége beérte a demokratákét, és az utóbbi időben Donald Trump elnök megítélése is javult.

Bajban van a CNN: leépítésekbe kezdett a balliberális hírcsatorna

Bajban van a CNN: leépítésekbe kezdett a balliberális hírcsatorna

amerika, london, párizs

Az amerikai sajtó értesülései szerint a gyenge üzleti eredmények miatt a közismert balliberális médium, a CNN kénytelen átgondolni a működését. Az utóbbi időben erősen megtépázott tekintélyű amerikai hírcsatorna a költségcsökkentés érdekében számos területen lefaragja a gyártási költségeket, illetve bizonyos szolgáltatásokat teljesen meg is szüntet.

A feministák Valentin-napon is folytatják a harcot a férfiak ellen

A feminizmus szerint a Valentin-nap csupán a patriarchális kapitalizmus üres rítusa. A feminácik szerint ráadásul a Valentin-napnak még az is a célja, hogy megalázza az egyedülállókat és mindazokat, akik nem felelnek meg a hagyományos társadalmak heteronormatív, monogám elvárásainak. Ezért az ideológiailag megfelelően képzett harcos feministák speciális üdvözlőlapokkal küzdenek a Valentin-nap (szelleme) ellen.

Nógrádi: Ilyen gyenge nagykoalíció még nem volt Németországban

Az új németországi nagykoalíciót megalkotni szándékozó mindhárom párt, a CDU, a CSU és az SPD is gondokkal küzd, ezért még bármi lehetséges a kormányalakítással összefüggésben - mondta a 888.hu-nak nyilatkozva Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő szerint magyar szempontból jó, hogy nem Martin Schulz lesz az új német külügyminiszter.

Putyin közvetítő szerepet vállalt a palesztinok és az USA között

Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn telefonon tárgyalt amerikai hivatali partnerével, Donald Trumppal, főként a közel-keleti konfliktusról. Ezt maga Putyin jelentette be, amikor Moszkvában hétfő este fogadta Mahmúd Abbászt, a Palesztin Hatóság elnökét, és tolmácsolta neki Trump üzenetét.

Komoly fegyvert kapott a magyar nemzetpolitika

Komoly fegyvert kapott a magyar nemzetpolitika

spring is coming

A magyar nemzetpolitika és a magyar diplomácia óriási fegyvert kapott a kezébe azzal az őshonos nemzeti kisebbségek védelméről szóló határozattal, amelyet a múlt héten fogadott el az Európai Parlament (EP) - jelentette ki Csáky Pál, a felvidéki Magyar Közösség Pártjának (MKP) EP-képviselője Pozsonyban.

Soros pártjává alakítja Karácsony Gergely az MSZP-t

Soros pártjává alakítja Karácsony Gergely az MSZP-t

kinyílott a pitypang

Madarat tolláról, embert barátjáról, politikust pedig munkatársairól ismerni meg. A most éppen MSZP-s miniszterelnök-jelölt, Karácsony Gergely tanácsadó testületében a Soros Alapítvány egykori munkatársai és a néhai SZDSZ holdudvarához tartozók nagyjából kétharmados többséget alkotnak.

Soros lebukott Londonban, és ez nagyon fáj neki

Soros lebukott Londonban, és ez nagyon fáj neki

amerika, london, párizs

Lelepleződött Soros György Nagy-Britanniában is, mert a brit jobboldali sajtó kiderítette és megírta, hogy a nagy "filantróp" - álcivil szervezeteken keresztül - dollár százezreket költ a szigetország belpolitikájának befolyásolására. Soros és ballib szövetségesei tegnap még elismerték a tényeket, ma viszont már antiszemitának nevezik azt, aki kimondja Sorosról az igazat.

Újra leállnak az amerikai kormányhivatalok

Újra leállnak az amerikai kormányhivatalok

amerika, london, párizs

Felfüggesztették az amerikai kormány finanszírozásáról folyó vitát a kongresszusban, ezért péntektől egyes kormányhivatalok ismét leállnak. A szenátusban egy szavazaton, a republikánus Rand Paul szavazatán múlott, hogy nem sikerült biztosítani a szövetségi közigazgatási rendszer működéséhez szükséges törvényhozási támogatást.

Elfogták a lefejezős brit terroristákat

Elfogták a lefejezős brit terroristákat

amerika, london, párizs

Az amerikaiak támogatta Szíriai Demokratikus Erők (SDF) nevű kurd vezetésű szervezet harcosai azt állítják, hogy elfogták az Iszlám Állam két brit dzsihadistáját, akik a Beatles nevű lefejező csoport tagjai voltak.

Létrehoztak egy Mars szimulációs gyakorlópályát Ománban

Létrehoztak egy Mars szimulációs gyakorlópályát Ománban

century-on

A világon több ország is bejelentette már, hogy valamilyen Mars-expedíció elindítását tervezi. A Mars meghódítását tervező mérnökök és kutatók számára ezért egy a marsbéli állapotokat imitáló gyakorlóterületet hozott létre egy ausztrál tudóscsoport Omán egyik sivatagos, kietlen részén.

Észak-Korea katonai díszszemlével demonstrált egy nappal a téli olimpia megnyitója előtt

Észak-Korea nagyszabású katonai díszszemlét tartott csütörtökön hadserege létrehozásának 70. évfordulója alkalmából, egy nappal a dél-koreai téli olimpia megnyitója előtt. Az egyébként nyaranta megrendezett díszszemlét az észak-koreai vezetés egyértelműen az olimpiát kísérő extra nyilvánosság miatt tartotta meg most.

Kiderült: Soros 500 ezer dollárt költ Nagy-Britannia befolyásolására

Kiderült: Soros 500 ezer dollárt költ Nagy-Britannia befolyásolására

amerika, london, párizs

A brit lapok beszámolói szerint az amerikai milliárdos és a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) alapítója, Soros György 2017 júniusa óta 400 000 fontot, azaz 140 millió forintot utalt át a hozzá közel álló politikai és civil szervezeteknek azzal a céllal, hogy megakadályozza az Egyesült Királyság kilépését az EU-ból. Soros a napokban egy londoni magánvacsorán kiadta utasításait is, hogy pontosan mit vár el a pénzéért.

Mégsem lesz Göncz Árpád megálló?

Mégsem lesz Göncz Árpád megálló?

kinyílott a pitypang

A Magyar Idők információi szerint még nincs végleges döntés a felújított 3-as metró állomásainak elnevezéséről. A megálló átnevezésének a bizonytalanná válása minden bizonnyal nem független attól, hogy komoly tiltakozást váltott ki az a BKK-közlemény, amely szerint a 3-as metró Árpád hídi állomását - a szocialista vezetésű XIII. kerület kérésére - a néhai államfőről, volt SZDSZ-es ügyvivőről tervezi átnevezni a közlekedési vállalat. SZAVAZÁS A CIKKBEN!

MSZP: Doktor úr! Mostanában kicsit bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?

MSZP: Doktor úr! Mostanában kicsit bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?

kinyílott a pitypang

Az MSZP a teljes szétesés állapotába került. Ezt látványosan bizonyítja, hogy a szocialisták már egyéni jelöltjeik kiválasztására sem képesek. Válságtanácskozást és rendkívüli elnökségi ülést tartanak az MSZP vezetői, hogy eldöntsék: az eddigi szoci polgármester helyett tényleg Fodor Gábort indítják Gyöngyösön? Vagy mégsem?

Az iraki kurdoknál folytatódik a hajsza az olaj után

Hivatalosan a térségben még meglévő iszlamista fegyveres csoportok ellen indított katonai akciót az iraki hadsereg Kurdisztán területén. Ez alapján nagyon valószínű, hogy az afríni török beavatkozás közben megindított katonai hadművelet valójában a térséget ellenőrző kurd fegyveres csoportok visszaszorítását szolgálja a nagyhatalmak megállapodása alapján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére