Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vádat emelhetnek Czeglédy Csaba ellen

888.hu

2021.06.02. 13:30

Nem várható további nyomozati cselekmény az ördög ügyvédjének ügye néven emlegetett, zsarolás és más bűncselekmények kapcsán folyamatban lévő büntetőeljárásban, amelyben nemrég Czeglédy Csabát is meggyanúsították.

 

Ez azt jelenti, hogy hamarosan lezárulhat a vizsgálat, és a Nemzeti Nyomozó Iroda vádemelési javaslattal küldheti meg az iratanyagot az ügyészségnek – tudta meg a Pesti Srácok.

Mint arra az oknyomozó portál emlékeztet, Borkai Zsolt volt győri polgármester és Rákosfalvy Zoltán győri ügyvéd azt követően tett feljelentést zsarolás miatt, hogy alvilági figurák milliókat követeltek a birtokukban lévő kompromittáló felvételekért, amelyek azután megjelentek Az ördög ügyvédje nevű blogon.

A bejegyzéseket, lejárató posztokat a legnagyobb közösségimédia-oldalon annak adminisztrátorai még hirdették is. A Pesti Srácok arról is ír:

A nyomozás kiderítette, hogy a hirdetéseket konkrétan egy Czeglédy Csaba névre kiállított bankkártyával fizették ki.

A zsarolási ügynek nyolc gyanúsítottja van, köztük olyan közismert bűnözők, mint M. Richárd. Ennek a gyanúsítotti körnek az egyik tagja Czeglédy, akit személyes adattal való visszaéléssel vádolhatnak meg.

A portál megjegyzi, hogy az ügy legfontosabb kérdése az,

vajon hogyan jutottak el a zsarolási céllal készült és zsaroláshoz felhasznált, bűnözői körök birtokában lévő felvételek ahhoz – vagy azokhoz –, aki magát az ördög ügyvédjének nevezi,

és hogyan tudták Czeglédy Csaba és emberei hirdetni a felvételekkel illusztrált politikai posztokat?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére